Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Hoe restaureer je een bank

Sinds het coronavirus de gehele samenleving in zijn greep houdt is er voor iedereen ineens veel meer vrije tijd. Deze tijd kunnen we alleen thuis besteden omdat de overheid wilt dat we de sociale contacten zoveel mogelijk beperken. Omdat na twee maanden nu de verveling wel aardig hard begint toe te slaan is het lastig om je zelf te vermaken. Je bent na uren netflix en gamen wel helemaal klaar met de tv. Om je toch nog even lekker bezig te houden hebben wij een blog voor je geschreven waarin we enkele bezigheden verzonnen hebben om je verveling te stoppen.

Heb je een oude leren bank of stoel in huis en is deze wel toe aan restauratie? Ga aan de slag met de bank of stoel. Door de meubels te restaureren geef je ze een nieuwe look door ze bijvoorbeeld een donkere kleur te geven. Je kan je leren bank restaureren door de bank te verven met bijvoorbeeld angelus leerverf. Dit is een verf die goed in het oppervlak trekt.

Nu we toch bezig zijn met het opknappen van leren producten blijven we in deze categorie bezig. Het opknappen van je leren schoenen is gemakkelijk te doen. Voor een leren schoen kan je leerverf gebruiken zoals de angelus verf. Heb je schoenen van suede? Dan kan je suede verf gebruiken om je schoenen weer een nieuw leven in te blazen. Bij het verven moet je goed opletten dat je nauwkeurig te werk gaat met bijvoorbeeld een kleine kwast.

In je huis zijn er zat kamers die wel een beurt kunnen gebruiken. Gebruik deze tijd daarom goed om enkele kamers op te knappen die al langer aandacht verdiende. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een renovatie van de badkamer of je eigen slaapkamer.

https://www.deleerverfwinkel.nl/