Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Hoe leer ik drummen?

Tijdens de coronacrisis wil je graag een nieuwe hobby. Netflix en het spelen van Warzone heb je nu wel gezien. Om je tijd nuttig te besteden besluit je om een instrument op te pakken. Het bespelen van instrument is lastig, maar zeker leuk en de tijd waard. Het investeren in een instrument betekent investeren in jezelf. Het bespelen van een bijvoorbeeld een drum helpt je beide hersenhelften om beter met elkaar te communiceren. In deze blog gaan we dan ook bespreken hoe je een drum leert te bespelen. Het bespelen van een drum vergt coördinatie. Je gebruikt je handen en voeten om het beste effect te creëren. Het leren drummen is gelukkig makkelijk online te volgen. Een online drumles is de manier om het drummen te leren vanuit huis.

Om te beginnen moet je als eerst een drumstel aanschaffen. Je kan er hierbij voor kiezen om voor een traditioneel drumstel te gaan of voor de goedkopere elektrische versie. Het voordeel van een elektronische drumstel huren is dat het drumstel minder ruimte in beslag neemt en het is makkelijk bepaalde kicks te creëren omdat deze al van te voren zijn ingesteld op de drum. Wij raden het ook aan om niet direct een drumstel te kopen. Het is een duur uitgave en als je na een aantal weken er niet meer op speelt is het zonde.

Iedereen kan drummen. Vaak wordt er gedacht je muzikaal talent nodig hebt om een instrument te bespelen. Waar het echt omdraait is dat je zo veel mogelijk tijd en moeite besteed aan het leren van drummen. Hard werk over talent en dit geldt ook bij het drummen. Besteed je tijd dus nuttig en oefen zo veel mogelijk door verschillende melodieën te drummen. Na een lange tijd oefenen ben jij straks de beste in het drummen.

https://www.onlinedrumles.nl/