Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Een loodgieter met verstand, vind je op loodgieter-apeldoorn.nl

Het was tijd dat ik een kijkje ging nemen op de website van loodgieter-apeldoorn.nl voor een nieuwe loodgieter in mijn omgeving. Ik had het helemaal gehad met mijn vorige loodgieter die bij mij in trouwe dienst was. De laatste paar keren merkte ik gewoon dat hij steeds minder goed aan het werk ging en hogere kosten liet zien terwijl dat niet zo was. Daarom heb ik besloten bij hen weg te gaan en op zoek te gaan naar een nieuwe loodgieter die wel verstand had en eerlijk tegenover mij was.

Een afspraak maken bij loodgieter-apeldoorn.nl

Ik had al goede verhalen gehoord van de website loodgieter-apeldoorn.nl. Echter had ik nooit de tijd gehad of was ik het vergeten om even op de website te gaan kijken of daar een loodgieter te huren. Nu had ik een lekkage ergens in mijn afvoer zitten en dat moest gerepareerd worden door een loodgieter. Gelukkig kon ik nu wel de website gebruiken om te kijken of er zo snel mogelijk een loodgieter langs kon komen. Ik had snel contact met het bedrijf en kon hierdoor snel een afspraak maken wanneer de loodgieter langs zou komen. Hij had al een bepaald kostenplaatje voor mij geschetst zodat ik daar rekening mee kon houden.

Goed werk geleverd

De loodgieter kon mijn adres goed vinden en was een hele aardige man. Hij had zelf gereedschap meegenomen en wist precies waar hij moest kijken. Toen hij zag waar de lekkage vandaan kwam, is hij meteen aan het werk gegaan en binnen een uur was mijn probleem opgelost. Echt super fijn! Bovendien waren de kosten hetzelfde gebleven zoals ze mij hadden opgestuurd. Een extra goede service die ze leveren voor een goede dienst. Ik ga zeker vaker bij hen een loodgieter inhuren, want zij doen wel hun vak op een eerlijke manier.

Contact

Wilt u meer weten over het inhuren van een loodgieter voor uw probleem? Bekijk dan de website https://loodgieter-apeldoorn.nl/ voor meer informatie over de diensten die zij u kunnen aanbieden en waar zij zich bevinden in de omgeving van Apeldoorn.