Het zeep huisje
Image default
Beauty en verzorging

ACTIEVE INGREDINTEN OM JE HUID TE VERSTEVEREN

In 2009 werd een onderzoek gepubliceerd waaruit bleek dat cafeïne de huid kan beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling, waardoor het een ideaal ingrediënt is voor zonnefilters. Hoewel de meeste mensen er niet aan zouden denken om koffie op hun gezicht te smeren, absorbeert de cafeïne die in koffie en andere planten zit wel degelijk in de huid en zorgt ervoor dat deze steviger aanvoelt. Cafeïne vermindert ontstekingen en roodheid, terwijl het de bloedvaten vernauwt om zwellingen te verminderen.

Maar wat is nu precies een actieve stof? In het algemeen is het een ingrediënt waarvan op basis van onderzoek bekend is dat het goed is voor de huid, en daar zijn er veel van in huidverzorging. Dat gezegd hebbende, de term is niet specifiek voor huidverzorging. Zo verwijst het “actieve” deel van een deodorant naar zijn zweet- of geurblokkerende eigenschappen en bij zuiveringszout naar het vermogen van het ingrediënt om bakwaren tijdens het koken te doen rijzen. In huidverzorgingsproducten zijn het echter vaak de actieve ingrediënten die ervoor zorgen dat het product de beloofde resultaten levert op het etiket…

Als u de stevigheid van uw huid wilt verbeteren, zijn peptiden een goede plaats om te beginnen. Peptiden helpen de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid te ondersteunen, wat resulteert in een zichtbaar stevigere huid . Bovendien kunnen ze worden toegevoegd aan uw dagelijkse huidverzorgingsregime, omdat ze niet alleen zacht zijn, maar ook een verscheidenheid aan extra voordelen bieden. Zo hydrateren en voeden peptiden de huid en verminderen ze tekenen van huidbeschadiging door zonlicht, zoals hyperpigmentatie.

Als je op zoek bent naar cafeïne op zijn best, hoef je niet verder te kijken dan onze korean skincare Organic Coffee Scrub. Rijk aan antioxidanten en ingrediënten van de hoogste kwaliteit, werkt onze Coffee Scrub in harmonie om je lichaam te helpen zichzelf te herstellen. Met een verbeterde barrièrefunctie en minder waterverlies, zal je huid zeker steviger zijn. De natuurlijke cafeïne van koffie stimuleert de doorbloeding, waardoor de huid gepolijst, strak, genezen en gehydrateerd wordt.

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof die werkt om uw huid gezond en jeugdig te houden door cellen te hydrateren en vocht uit de omgeving te absorberen. Het doet dit door de gaten in het bindweefsel op te vullen, voedingsstoffen af te geven en het volume onder de huid te ondersteunen. Naarmate we ouder worden, daalt echter ons natuurlijke niveau van hyaluronzuur, waardoor de huid aan volume verliest en rimpels en andere zichtbare tekenen van veroudering ontstaan. Dit product is ontworpen om dat volumeverlies in de huid tegen te gaan, terwijl het ook koreaanse skincare antioxiderende voordelen biedt.

https://kocosmo.nl/