Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Bouwbedrijf in Veenendaal

Bij het zoeken naar een bouwbedrijf in Veenendaal kom ik terecht bij Van Appeldoorn Bouw. Onze parketvloer in de woonkamer is nodig aan vervanging toe. Deze ligt al twintig jaar in dit huis en we merken dat de vloer ‘op’ is. De parketvloer is dof, heeft krassen en in de keuken staat de vloer wat ‘bol’ omdat we daar een keer een kleine lekkage hebben gehad en dat is nooit goed voor een parketvloer. Dus wordt het tijd om op zoek te gaan naar iemand die handig is en ook een nieuwe vloer kan leggen.

Bouwbedrijf in Veenendaal bellen

Via Google vind ik dit bouwbedrijf in Veenendaal. Je kan er voor allerlei verschillende onderhoudswerken terecht. Het leggen van een nieuwe vloer, kraanwerk vervangen, metselwerk, kozijnen vervangen, tegels plaatsen, keukenverbouwing en nog veel meer. Eigenlijk voor kleine en grote verbouwingen. Echt een bouwbedrijf dus en zo’n iemand heb ik nodig. Ik aarzel niet, pak de telefoon en bel Martin van Appeldoorn op. We maken een afspraak en een paar dagen later komt deze aannemer bij ons langs.

Het vervangen van de vloer

We vertellen wat onze wensen zijn. Het vervangen van de parketvloer en mooie hoge plinten.  Wij willen zelf op zoek gaan naar een nieuwe vloer en plinten en deze ook kopen. En dat we deze klus dan laten uitvoeren door dit bouwbedrijf. Dat is geen enkel probleem en deze klus is ook makkelijk te realiseren, want het is geen zware klus. We krijgen ook foto’s te zien van projecten die door dit bouwbedrijf gerealiseerd zijn en dat ziet er allemaal prachtig uit. Het is voor ons belangrijk dat iemand ervaren is, vakmanschap heeft, maar dat we ook vertrouwen hebben in dit bouwbedrijf in Veenendaal. Martin maakt naar aanleiding van dit gesprek een offerte op en stuurt deze na een paar dagen via de mail aan ons door. Wij denken dat dit een realistische prijsopgave is en gaan akkoord met deze offerte.

Wij hebben vertrouwen in dit bouwbedrijf in Veenendaal en denken dat Van Appeldoorn Bouw deze klus netjes zal realiseren. Nu nog op zoek naar een nieuwe vloer en plinten en dan kan over een tijd de klus geklaard worden. Kijk voor meer informatie op https://vanappeldoornbouw.nl/.