Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Hangmat in huis of in de tuin

De eerste gedachte bij een hangmat is de tuin. Dit is natuurlijk ook de meest voor de hand liggende plaats. Heerlijk als je in de zomer van je werk thuis komt, of net uitgebreid in de tuin hebt gewerkt, even lekker relaxen in je hangmat. Het maakt dan niet uit of je een Mexicaanse of Braziliaanse hangmat gebruikt. Welke je plezierig vindt is afhankelijk van je eigen voorkeur.

Maar ook in huis is een hangmat goed te gebruiken. Heb je een ruime hal of een grote kamer, hang er dan een decoratieve Braziliaanse hangmat in. Heerlijk dus ook te gebruiken als het geen warm weeris.

En wat denk je van de veranda. Geen betere plaats voor een hangmat. Heerlijk in de schaduw in de warme zomer en heerlijk droog als het regent.

Maar niet alleen in het huis en in de tuin is een hangmat goed te gebruiken. Ook op vakantie is die ideaal. Ga je backpacken of anderzins met beperkte bagage op pad, neem dan een Mexicaanse hangmat mee. Heel compact op te vouwen en niet te zwaar. Bovendien, wordt die nat, dan is die snel weer droog.

Ga je op vakantie met de auto dan is natuurlijk ook een Braziliaanse hangmat prima.

En wat denk je van de hangmat op de boot. Hiervoor hebben we Nylon Mexicaanse hangmatten. Deze zijn snel droog en bovendien beter bestand tegen water.

Zo is de hangmat dus eigenlijk in elke situatie te gebruiken.

En last but nog least. Een hangmat is natuurlijk een geweldig kado. Altijd verrassend.

Ook in de zakelijke omgeving kun je de klanten heel erg verrassen met een prachtige hangmat.

http://www.icolori-hangmatten.nl