Het zeep huisje
Image default
Zakelijk

Kleijn Coatings – gietvloeren specialist

Ben jij ook je huis aan het opknappen? Dan ben je niet de enige! Bijna heel Nederland is momenteel bezig in huis: een nieuwe keuken, een dakkapel, een overkapping/terras, een sauna/jacuzzi, nieuwe meubels of een nieuwe vloer? We horen in ieder geval vanuit alle kanten dat er te weinig personeel is in de bouw/maak sectoren. een nieuwe keuken aan het bouwen, een overkapping of een dakkapel laten bouwen, nieuwe meubels aan het kopen of dus een vloer aan het leggen. We merken dus nog niet heel veel van de crisis. We hebben door Corona afgelopen jaar flink wat geld gespaard en omdat we over het algemeen meer thuis zitten, willen we de thuisomgeving upgraden. Groot gelijk vinden wij!

Een nieuwe vloer laten leggen

In dit artikel willen we ons richten op de vloeren en dan specifiek op de gietvloeren. Iedereen heeft al wel eens over een gietvloer gelopen maar vaak hebben we het niet eens door. Je ziet ze in winkels, horecazaken, bakkers, slagerijen, kantoren etc. Gietvloeren zijn eigenlijk tijdloos en kan je het op verschillende manieren combineren met jouw ideale stijl. Zo kun je voor modern gaan of juist liever vintage kiezen als dat meer bij je past.

Waar moet je op letten bij een gietvloer?

Omdat het enorm druk is in de maak-sector zien wij dat er lange wachtrijen zijn bij partijen die gietvloeren leggen. Sommige ondernemers zien hier kansen en bieden de service aan om gietvloeren te leggen. Het leggen van een gietvloer is echter een specialistische handeling waar je de nodige ervaring voor nodig hebt. Wij adviseren dus sterk om bij een gerenommeerd bedrijf je vloer te kopen. Mocht je dit niet doen kan er namelijk een akelig traject volgen met rechtszaken wanneer de vloer gaat scheuren.

Een andere constructie die we zien ontstaan is dat mensen wel bij partij A hun gietvloer kopen, maar deze door partij B laten leggen. Ook dit raden we af omdat er dan touwgetrek kan ontstaan bij eventuele schade. Partij A zal dan zeggen dat partij B hem niet goed gelegd heeft, en partij B zal zeggen dat de spullen van partij A niet goed waren.

Een andere factor om rekening mee te houden is de kleur/stijl van je gietvloer. Sommige mensen kiezen ervoor om bijvoorbeeld een glitterpatroon in de gietvloer te verwerken. Dit kan nu nog leuk zijn, maar smaken veranderen. Het zou zonde zijn als je over 10 jaar al een nieuwe vloer wilt laten leggen omdat je het glitterpatroon beu bent. Wij adviseren daarom een neutrale kleur waar je verschillende stijlen/kleuren mee kunt combineren.

Kleijn Coatings

Ben je op zoek naar een gietvloer in Breda of omgeving Breda? In Noord-Brabant zit het familiebedrijf Kleijn Coatings dat gespecialiseerd is in gietvloeren. Deze partij bestaat al de nodige jaren en heeft veel positieve reviews ontvangen. Wil je meer informatie? Bekijk dan de website van Kleijn Coatings: https://kleijncoatings.nl/gietvloer-breda/.

Gerelateerde artikelen

Het belang van een goede rugzak

Beginnen met de grote winterschoonmaak? Lees deze blog!