Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Richt je badkamer helemaal naar wens in!

Een badkamer is voor velen niet compleet zonder wastafel, spiegel, badkuip en douchecabine. Toch heeft niet iedereen de wens om een badkuip in de kamer te hebben, maar in plaats daarvan willen ze juist een toiletfontein. Iedereen heeft andere wensen en eisen als het gaat om een badkamer. Juist daarom zijn er zo veel mogelijkheden waarmee je je eigen droombadkamer kunt samenstellen en inrichten. De een geeft de voorkeur aan een strak, wit en modern design, terwijl de ander juist graag gebruik maakt van houten materialen en kleur. Om in ieders wens te kunnen voldoen zijn er bij TIZ design ontelbaar veel mogelijkheden.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer, of wanneer je je badkamer een make-over gaat geven is het belangrijk dat je je vooraf goed oriënteert. Welke mogelijkheden zijn er zoal en wat spreekt jou het meeste aan? Grote kans dat er één stijl echt uitspringt. Wanneer je dit inzichtelijk hebt wordt het al een stuk eenvoudiger om je droombadkamer samen te stellen. Kom je er zelfs dan nog niet helemaal uit? Dan kun je vanzelfsprekend terecht bij de specialisten van TIZ design. Zij hebben jarenlange ervaring en staat voor je klaar om je te helpen. Breng een bezoek aan de showroom en laat je inspireren. Het is daarnaast ook nog mogelijk om bepaalde badkamermeubels op maat te laten maken. 

Alle badkamer mogelijkheden

In het begin van dit artikel benoemden we al dat de definitie van de perfecte badkamer voor iedereen anders is. Vergelijk daarom verschillende baden, kranen, badkamermeubels, wastafels en kasten met elkaar om zo tot de perfecte samenstelling te komen. Ook hierbij kun je je natuurlijk laten adviseren door de badkamerexperts van TIZdesign.nl.