Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Stel uw eigen sauna handdoek samen

Bij ons kunt u nu uw unieke sauna handdoek samenstellen. Saunahanddoek.nl is het bedrijf van Christel Bedeaux, geen onbekende in de textielwereld, maar ook zeker geen onbekende in de sauna. Zelf ondervond Christel dat alle gasten in een sauna ongeveer dezelfde kleur doeken hebben, die vaak ook te klein zijn om echt comfortabel te zijn. Deze persoonlijke ervaring bracht haar tot dit bedrijf.

Comfortabele en unieke sauna handdoek

Een sauna handdoek van mooie kwaliteit en met een leuk design zorgt voor meer comfort in de spa. Niet alleen vind u gemakkelijk uw doek terug door het unieke design, de doeken zijn ook nog eens veel prettiger! De doeken zijn namelijk van een uitstekende kwaliteit katoen, waardoor ze zacht zijn. Daarnaast zijn de doeken extra groot, zodat u er helemaal op kunt liggen. De afmetingen van de doeken zijn 200 x 80 centimeter. Een doek verwisselen met een andere gast in de spa is op deze manier iets wat niet meer voorkomt.

Gebruik

De doeken zijn gemakkelijk in het gebruik, ze worden namelijk geleverd met twee grote lussen, waardoor u ze gemakkelijk ophangt. U kunt de doeken na gebruik gewoon op 60 graden wassen, zonder dat dit de kwaliteit aantast. Onze doeken worden speciaal voor u gemaakt en binnen 14 dagen thuisbezorgd. De doeken zijn echter niet alleen prettig in de spa, maar ook bijvoorbeeld op het strand, tijdens het sporten, in de schoonheidssalon, bij een sportmassage op thuis op een ligbed.

Zelf samenstellen

De doeken zijn bij ons echt uniek omdat u ze zelf samenstelt. U kunt kiezen uit 9 verschillende kleuren doeken en 15 verschillende biezen, dit geeft u de keuze uit meer dan 100 combinaties. Smaken verschillen, dus u kunt uw doek naar hartenwens aanpassen. Het is nu zelfs mogelijk om uw naam in uw handdoek te laseren. Kijk voor meer informatie op onze website. Hier kunt u ook doeken bestellen voor een ander. Onze doeken zijn namelijk ook leuk om cadeau te doen. Komt u er nu niet helemaal uit welke u moet bestellen, kijk dan ook eens bij onze topcombi’s, gegarandeerd een goede keuze.