Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Zonnenberg Makelaardij, uw makelaar in Veenendaal

Op zoek naar een makelaar in Veenendaal of omgeving? Zonnenberg Makelaardij is met haar 15 jaar lange ervaring uw partner in crime. Of u nu op zoek bent naar een rustige woning in een bosrijke omgeving, een woning midden in het centrum van Veenendaal of een rijtjeswoning in een rustiger wijk dicht bij het centrum, wij weten altijd wel een woning te vinden die aansluit aan de wensen van onze klanten. Van seniorenwoningen, tot gezinswoningen tot starters, bij ons kunt u terecht. Uw dromen zijn bij ons realiseerbaar. Wij staan graag voor u klaar met raad en daad.

Uw makelaar in Veenendaal op het gebied van advies voor ver- en aankoop

Zonnenberg Makelaardij, uw makelaar in Veenendaal en adviseert en ondersteunt ondernemers en particulieren in de verkoop en aankoop van een nieuwe woning of pand. Hierbij zoeken wij naar alle mogelijkheden die voor u interessant zijn, zoals advies- en vergunningsaanvraag. Als eerste beginnen wij met een gratis waardebepaling van uw woning. Zo bepalen wij de waarde van uw huis, maar bent u nog nergens aan verbonden en kunt de verkoop van uw woning nog een aantal maal overwegen. Bij ons lopen wij niet te hard van stapel. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u goed overweegt wat u doet, want een woning verkopen is niet niks. Het is uw thuis geworden en door dit te verkopen zet u alle zekerheid op spel. Daarom helpen wij u en voorzien wij u van deskundig advies.

Uw woning zo goed mogelijk op de markt zetten!

Wij doen er alles aan om uw woning zo goed mogelijk op de markt te zetten. Dit kan bij ons onder andere door traditioneel een bord in uw tuin te plaatsen of uw woning op funda te zetten. Uiteraard gaan wij ook met de tijd mee en hebben wij ook een social media account. Ook deze gebruiken wij met uw toestemming voor het aanspreken van een zo groot mogelijk publiek. En dat alles doen wij om ervoor te zorgen dat u een topprijs krijgt en uw woning in een mum van tijd verkocht is. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij vrijblijvend een waardebepaling van uw huis kunnen doen. Onze medewerkers geven u advies op maat!