Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Zwevend tv meubel

De flexibiliteit van Spectral tv-meubels

Geen tv meubel van Spectral is identiek. Elk meubel is samengesteld door de koper volgens zijn of haar allerpersoonlijkste wensen en allerpersoonlijkste smaak op basis van een groot aantal beschikbare modules en materiaalopties. Welke modules u kiest is afhankelijk van uw wensen omtrent het gebruik. Daarna kunt u de gekozen modules configureren tot een tv-meubel dat de functies bevat die u wenst. Tijdens het selectieproces van de modules kunt u ook de diverse adapters kiezen, zodat ook de technische ruggengraat van uw tv-meubel precies past in uw situatie en al uw apparaten makkelijk aansluitbaar zijn. Tenslotte kiest u ook de materialen en kleuren voor elke module. Op deze manier biedt Spectral u de optimale vrijheid om uiteindelijk uw perfecte, persoonlijke tv-meubel te creëren.

Flexibiliteit in de plaatsing van uw zwevende tv-meubel

Niet alleen de materialen, kleuren en modules kunnen door de koper worden gespecificeerd, ook de plaatsing van het meubel is vrij te bepalen. Wilt u een meubel dat op fraaie roestvrijstalen poten staat te glimmen of wilt u korte, donkere poten, zodat het meubel lijkt te zweven?. U kunt ook kiezen voor een volledig zwevend tv meubel door het meubel op te hangen, zonder zichtbaar ophangmechanisme. Tenslotte kunnen Spectral tv-meubels worden voorzien van stevige, licht verrijdbare wielen, zodat u met één vinger het tv-meubel kunt verplaatsen. Dat is vooral handig als u het Spectral tv-meubel als mobiel kamerscherm wilt gebruiken.

Strakker dan strakke zwevende tv-meubels van Spectral

Door het ontbreken van een zichtbaar ophangmechanisme oogt een zwevend tv-meubel strakker dan strak. In combinatie met het prachtige urban lifestyle design ziet uw tv-meubel er dan ook prachtig uit en door het geraffineerde design past een Spectral tv-meubel in elk modern interieur.