็็Hetzeephuisje

Samsung Galaxy telefoons worden steeds groter. Hierdoor is het risico op schade aan het beeldscherm steeds groter, waardoor de smartphone gerepareerd moet worden. Ondanks dat ze dunner worden, worden de Samsung Galaxy telefoons steviger en van beter materiaal gemaakt. Het mag echter nog niet baten, omdat het aantal beeldschermreparaties de laatste jaren alleen maar is toegenomen. Er zijn enerzijds externe schades aan het beeldscherm mogelijk en anderzijds interne schade die directe reparatie vereisen. Persoonlijk advies over wat je met je Samsung Galaxy aan moet? Schakel direct GSM Paradise in voor advies op maat en een snelle, gunstige reparatie.

Extern touchscreen schade

Krassen, barsten, versplintering, ga zo maar door. Dat zijn de schades die extern aan een touchscreen kunnen zitten en reparatie vereisen. Doe je per ongelijk je sleutel bij je Samsung Galaxy, dan kan het zomaar zo zijn dat er direct een kras in je smartphone zit. Laat je hem vallen, dan kan er zelfs een barst in het beeldscherm zitten of hij kan versplinteren. Deze barsten, die ervoor zorgen dat er geen goede bescherming voor de interne hardware is, brengen veel risico met zich mee en moeten dus direct gerepareerd worden. Het repareren van het (touch)scherm van een Samsung Galaxy hoeft niet erg duur te zijn, dus wacht hier zeker niet te lang mee.

Intern LCD reparatie Samsung Galaxy

Naast externe touchscreen schade is er de mogelijkheid dat het interne LCD van je Samsung Galaxy beschadigd is of helemaal niet meer werkt. Deze vorm van schade aan je smartphone is duurder wanneer hij gerepareerd wordt, maar omdat (de meeste) functionaliteit van je smartphone niet meer werkt, laten veel mensen hun Samsung Galaxy repareren zonder twijfel. Interne schade kan te maken hebben met het LCD, dan zijn de pixels kapot en moet dit vervangen worden. Meestal zie je dan dat (een aantal van) de pixels dan één kleur blijven. Het kan ook zo zijn dat het moederboard kapot is, waardoor het beeldscherm van je Samsung Galaxy niet gerepareerd hoeft te worden, omdat het alleen niet werkt door een intern onderdeel. Laat gunstig en snel door een van de specialisten van GSM Paradise naar je telefoon kijken, om zeker te zijn dat je telefoon nog lang meegaat.

 

https://www.gsm-paradise.nl/