Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

COF Europe en waar mensen aan denkenbij straatmeubilair

COF Europe is de specialist op gebied van straatmeubilair, als u opzoek bent naar hoogwaardige kwaliteit straatmeubilair dan is COF Europe de leverancier waar u naar op zoek bent. Wat kan je nu eigenlijk verwachten van straatmeubilair, waar zullen mensen dit doorgaans mee associëren?

Waar zijn we mee bekend?

Steeds vaker worden er nieuwe parkbanken en picknicktafels geplaatst in openbare plaatsen, die worden onderhouden door de lokale gemeente. Stel je neemt het Haagse bos als voorbeeld, hier is dan de gemeente van de stad Den Haag verantwoordelijk voor. Als je dit park als doorsnee voorbeeld neemt, dan zal je constateren dat hier een aantal parkbanken en picknicktafels zijn geplaatst door de gemeente, dit is een voorbeeld van straatmeubilair. Hierdoor is het voor de bezoekers van het park mogelijk om even te genieten in een oase van rust. Want als je aan het wandelen bent of aan het hardlopen door het park, dan is het wel zo rustgevend als je even op een parkbankje weer jezelf kunt opladen. Wat voor soort voorbeelden zijn er van straatmeubilair nog meer bekend?

Fietsen en patiomeubelen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om lekker te gaan fietsen, maar als je het voertuig: de fiets, ergens wilt plaatsen dan heb je een fietsenrek nodig. Een fietsenrek is namelijk een voorbeeld van een onderdeel wat valt onder de term straatmeubilair. Verder zijn er nog patiomeubelen, veel mensen zullen waarschijnlijk denken: hier heb ik nog nooit van gehoord. Dit zijn eigenlijk eenvoudige meubelen die doorgaans bij mensen in de tuin staan. Dit zijn namelijk eenvoudige stoelen waar je op kunt zitten. Als u ook geïnteresseerd bent in unieke, duurzame straatmeubelen, wacht dan niet langer en neem direct contact op!