Het zeep huisje
Gezondheid

Burnout coaching Utrecht voor innerlijke rust

Met burnout coaching Utrecht zal je merken dat je steeds meer jezelf terug gaat krijgen. Een burnout ligt al snel op de loer wanneer jij veel stress ondervindt op je werk en je manier van leven. Je voelt je wellicht uitgeput, moe en hebt geen reden om elke ochtend je bed uit te komen. Wanneer jij je hierin herkent, wordt het tijd om in gesprek te gaan met een specialist. Met Burnout coaching Utrecht zullen jouw punten aan het licht komen en zal jij je na de gesprekken steeds meer jezelf terugvinden. Maak vandaag nog een afspraak en laat je coachen door de specialist.

 

De werkwijze van Burnout coaching Utrecht

 

Met Burnout coaching Utrecht zal er gekeken worden naar drie pijlers die vaak de oorzaak zijn voor je problemen. Klachten kunnen hierin zijn dat je moeite hebt met functioneren en je wellicht zelf al psychische klachten ondervindt. De drie belangrijkste pijlers zijn je werk, je leven en je welzijn. Wanneer één facet al uit balans is, zal je bij de andere pijlers ook klachten krijgen. Met Burnout coaching Utrecht wordt er gekeken naar de problemen en zal daar ook op gefocust worden. Dit merk je dan ook weer terug in je gesteldheid en je innerlijke rust.

 

Veel mensen zijn zich er ook niet van bewust dat ze een burnout hebben. Veel voorkomende klachten kunnen onder meer zijn dat je veel piekert, je slecht slaapt, snel uit je vel springt, een gejaagd gevoel ervaart, je snel emotioneel bent, je slecht tegen drukte om je heen kan, je nergens zin in hebt, concentratieproblemen en het vergeten van belangrijke dingen.

 

Herken jij je in bovenstaande punten? Dan helpen wij jou graag verder. Maak vandaag nog een afspraak en kijk of wij op hetzelfde niveau zitten.