Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

De prijs van een dakkapel

Een dakkapel: het klinkt misschien niet het meest spannende onderdeel van de woning, maar het is er wel een belangrijke. Zeker voor zij die willen dat hun woning naast functioneel ook stijlvol en comfortabel is, is een dergelijke kapel een meerwaarde. Natuurlijk is een dergelijke kapel een investering – één waarvan je goed op voorhand moet weten wat je ervan kan verwachten. Eenmaal je daar echter een zicht op hebt, is er natuurlijk nog de dakkapel prijs. De dakkapel prijs hangt van verschillende factoren af, en een overzicht daarop is hier dan ook belangrijk!

De factoren van een dakkapel prijs

  1. Het soort dakkapel:
    Eerst en vooral zal het type dakkapel een grote invloed hebben op de dakkapel prijs. Zo kost een houten variant bijvoorbeeld vaak meer dan een kunststof kapel, juist omdat het uit natuurlijke materialen bestaat en veel chiquer oogt. Een kunststof kapel kost vaak stukken minder, maar is dan ook veel eenvoudiger te bouwen en te plaatsen.
  2. De kwaliteit van de dakkapel:
    Daarbij is het ook belangrijk te kijken naar de kwaliteit van de kapel, en de service van de specialist. Niet elke houten dakkapel is dezelfde, en afhankelijk van het merk zal de prijs hoger of lager liggen. Het spreekt voor zich dat, hoe beter de kwaliteit van de kapel (inclusief afwerking en installatie), hoe meer je zal betalen!

Dakkapellen bij BM-Daktechniek

De vakmannen van BM-Daktechniek plaatsen binnen 1 dag een (maatwerk) dakkapel! Profiteren van de voorjaars-vroegboekkorting? Vraag direct een offerte aan op de website!

https://www.bm-dakkapel.nl/dakkapel-prijzen/