Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Een ooglidcorrectie was de beste keuze uit mijn leven!

Ik heb sinds kort een ooglidcorrectie behandeling gedaan bij de kliniek van Ooglift. Ik ben zeer tevreden hoe zij met mijn ogen zijn omgegaan. Het was professioneel en ik voelde mij op me gemak tijdens het gehele proces. Van intakegesprek met de arts hemzelf tot de behandeling. Ik wil graag mijn ervaring met jullie delen, want Ooglift is zeker een aanrader!

Op zoek naar de beste kliniek voor een ooglidcorrectie behandeling

Ik wist zeker dat ik een ooglidcorrectie behandeling wilde gaan doen. Maar ik had geen idee waar ik het moest doen. Welke klinieken goed aangeschreven stonden, of waar ik mij het prettigst bij voelde. Ik ben op het internet gaan speuren om te kijken of er klinieken waren die voor mij iets konden betekenen. Na een tijdje zoeken, kwam ik op de website van Ooglift terecht. Ik ben daar reviews gaan lezen en meer informatie over de kliniek en ingrepen. Ik had meteen een goed gevoel bij deze kliniek en heb meteen een afspraak gemaakt. Na een paar weken was mijn intakegesprek met één van de artsen van Ooglift. Ik werd vriendelijk begroet en ook meteen comfortable. De arts zag er professioneel uit en wist waar hij het over had toen hij vertelde hoe het proces in zijn werking ging. Na het gesprek hebben we een afspraak gemaakt voor de behandeling.

De behandeling

Op de dag van de behandeling ging ik naar de kliniek en werd ik weer netjes begroet. De assistent nam mij mee naar de behandelingskamer waar de arts al klaar stond. Hij gaf mij bepaalde instructie die ik moest volgen en stelde mij gerust dat ik niet bang hoefde te zijn. Na ongeveer een paar uur was het alweer voorbij. Ik had niet door dat de tijd zo snel kon gaan. Het resultaat van de behandeling mag er zeker wezen. Ik merk dat ik nu een stuk fijner met mijn ogen kan kijken en dat ik er mooie uit zie. Hartstikke bedankt Ooglift!

Contact

Bent u benieuwd wat Ooglift voor uw ogen kan betekenen? Op de website www.ooglift.nl vindt u alle informatie over de kliniek hemzelf, alle artsen die de behandelingen doen en nog veel meer. Bovendien kunt u meteen een afspraak maken voor een intakegesprek met 1 van de artsen. Hopelijk helpt Ooglift u een handje verder met uw ogen.