็็Hetzeephuisje

Een keertje niet het alarmsysteem aanzetten en het kan te laat zijn, criminelen komen het bedrijf binnen en stelen waardevolle spullen die u nooit meer terug zal zien. Dit gebeurt de laatste jaren steeds vaker. De criminaliteit neemt toe, waar de alarmsystemen juist toe zouden moeten nemen. Veel mensen denken dat een camerasysteem voldoende is. Hoewel dit criminelen kan afschrikken, blijkt dat velen deze ook gemakkelijk weten te omzeilen. Om die reden is het belangrijk een feilloos alarmsysteem als de Jablotron 100 op uw bedrijf te hebben, zodat er gealarmeerd kan worden wanneer dieven proberen binnen te dringen.

Toename inbraken in bedrijfspanden

Vooral in de nachtelijke uren is het aantal inbraken in bedrijfspanden enorm toegenomen, mede omdat er een alarmsysteem ontbreekt. Ook in de wintertijd was de vraag naar beveiligingssystemen ineens heel groot. Waar dit precies aan ligt is nog onduidelijk. Een trend in de inbraken van bedrijfspanden is wel te zien. Er worden steeds meer boerenbedrijven slachtoffer van criminelen en de inbraken hebben niet als doel geld te stelen, maar meer materiaal. Alarmsystemen zouden deze inbrekers kunnen detecteren en betrappen, maar omdat mensen doorgaans hooguit een camerasysteem als beveiliging hebben hangen, is het uitsluitend op hoop van zegen dat er een crimineel herkenbaar in beeld staat. Maar eigenlijk, zonder een systeem als Jablotron 100, is het al te laat.

Beveiligingssysteem pas compleet met alarmsysteem van Jablotron 100

Een beveiligingssysteem heeft in de naam staan dat het veiligheid moet bieden. Door een camerasysteem kunnen maar enkele inbrekers afgeschrikt worden, maar er ontbreekt een alarmsysteem als Jablotron 100. U heeft uw beveiliging helemaal in handen met dit alarmsysteem. De bedieningsmogelijkheden zijn revolutionair:

  • Codepaneel d.m.v. kaartlezer of display

  • Afstandsbediening

  • SMS bevelen

  • Internet sturing

Er zijn dus sowieso opties bij die u aanstaan. Naast deze vooruitstrevendheid is de veiligheid die Jablotron 100 biedt uitstekend. Jablotron zorgt er al jaren voor dat er geen inbraken in hun bedrijfspanden kunnen plaatsvinden. Kies dus direct voor Arend Beveiliging en het beste alarmsysteem Jablotron 100 dat uw beveiligingssysteem ondoordringbaar en daadwerkelijk veilig maakt.

 

https://arendbeveiliging.nl/