Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Zonder allergieën de tuin in

Geen jeukende ogen of niesbui

Ook zo’n last van hevig niezen of jeukende ogen wanneer je een tuin inloopt? Misschien is het dan een goed idee voor jezelf een tuin van kunstgras aan te leggen. Zo’n grasveld is niet alleen altijd groen en ontzettend gemakkelijk te onderhouden, maar bevat ook geen graspollen. Zeg maar dag tegen je allergieën! Ook als bijvoorbeeld je hond doorgaans niezend door het groen loopt een ideale oplossing.

Graspollen

Graspollen, aanwezig in gras, kunnen flinke allergische reacties oproepen. Veel mensen hebben er last van. De meest voorkomende klachten zijn tintelingen in de mond, keel en ogen, en niezen. Het slechte nieuws is dat de pollen in vrijwel elke grassoort voorkomen. Maar er is ook goed nieuws. Bij een specialist als Vario bestel je heel makkelijk kunstgras. Zónder pollen. Zo kan je weer genieten in eigen tuin, zonder vervelende bijwerkingen.

Overige voordelen kunstgras

Maar natuurlijk zijn er veel meer voordelen die aan kunstgras kleven. Het grootste voordeel vinden veel kunstgrasbezitters natuurlijk dat het heel gemakkelijk te onderhouden is. Anders dan regulier gras hoef je kunstgras niet te maaien of ervoor te zorgen dat de sprietjes genoeg water krijgen. Een tweede voordeel: kunstgras is altijd groen. Ideaal toch? Met kunstgras heb je alle lusten van een groen buiten, maar niet de lasten. Het zachte materiaal is bovendien ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of huisdieren. Daar kunnen ze urenlang op spelen zonder zich te bezeren. Maar, om toch nog even op het grootste voordeel terug te komen: kunstgras is altijd groen, en daar hoef je zelf helemaal niets voor te doen. Nooit meer last van molshopen, onkruid of mos en nooit meer maaien of gele plekken. Wie wil dat nou niet?.

Zo klein of groot als jij wil

Handig is ook dat je kunstgras heel makkelijk op maat kan bestellen. Daarmee is het ook ideaal voor op bijvoorbeeld een balkon, hoe klein ook. Voor je het weet heb je een heerlijk tuintje voor jezelf gecreëerd, ook al woon je 15 hoog midden in een betonnen stad. Ook op het dak laat kunstgras zich prima plaatsen. Eigenlijk maakt het niet uit waar jij je kunstgras aanlegt: zeker is dat je geen last zal hebben van allergieën.

https://vario-kunstgras.nl/