Hoe kun je plezier beleven in je eigen tuin? Een goede vraag waar wij je vandaag een antwoord op gaan geven.

Veel mensen in Nederland beschikken over een eigen tuin en besteden hier veel tijd in. Het mooi houden van het gazon en het bijknippen van de heg. Het zijn allemaal klusjes waar vele mensen zich uren mee kunnen vermaken. Om maar een zo mooi mogelijk tuin te hebben. 

Misschien heb je ook wel de tuinrenovaties gezien bij het bekende TV programma Eigen Huis en Tuin. Hierbij maken ze vaak mooie shots van de tuin voor, en na de renovatie. Ook sturen kijkers vaak videobeelden in van hun eigen tuin en kunnen andere liefhebbers hier van genieten.

Maar hoe kun jij nu de beste tuinvideo maken? Heel simpel, dit doe je met een drone.

Wat is een drone eigenlijk

Een drone is een klein apparaatje waarmee je kunt vliegen en waar een camera onder zit gemonteerd. Zo kun je dus vanuit de lucht mooie beelden maken. Wat hierbij ook zo mooi werkt is dat veel drones werken met beeldstabilisatie. Je kunt dus je tuin filmen in één mooie vloeiende beweging. 

Dit heeft als resultaat dat je een bijna film-achtige opname kunt maken van jouw tuin en huis. Even bewerken en vervolgens op YouTube zetten, neem maar een kijkje bij filmpjes zoals deze van het Keukenhof. 

Dit kun je ook maken met een simpele drone. We raden je aan om er eentje te kopen met een goede camera zodat je altijd mooie opnames hebt, ook op een groot beeld. Hier kun je een handig overzicht vinden van waar je een drone kunt kopen in Nederland of in België. 

Veel vliegplezier! En vergeet niet om even je video te delen met ons. Oh ja, en like ook onze website even of deel deze op social media met je vrienden!