Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Een goede stomerij is belangrijk

Een goede stomerij is van groot belang. Dat zal u ongetwijfeld wel weten als ooit getrouwd bent of een duur pak heeft moeten wassen. Na een trouwdag kan het zijn dat uw jurk of pak onder de vlekken zit. Heel zonde en waarschijnlijk heeft u ook geen idee hoe u ze eruit krijgt. Als u een vlekkeloze herinnering voor later wilt is het verstandig om hem te laten stomen bij een goede stomerij.

Echter zijn er tal van verhalen bekend van mensen die hun dure pak of kostbare jurk lieten stomen en hem dertig centimeter korter terugkregen. U kunt hem nooit meer aan, ontzettend zonde van het geld natuurlijk. Daarmee is het belang van een fatsoenlijke stomerij nog maar eens onderstreept.

Nu u het belang van een goede stomerij weet, is het nog de uitdaging om er één te vinden. Panda Stomerij is een stomerij waar veel mensen goede ervaringen mee hebben. Een stomerij die niet lijkt op zo’n verschrikkelijke TL-verlichte kamer, maar qua interieur een fijne uitstraling heeft met goede verlichting. Niet onbelangrijk. Maar nog doorslaggevender is natuurlijk de kwaliteit. U gaat naar een stomerij om uw vieze pak in perfecte staat weer terug te krijgen. Ook hier bent u aan het juiste adres bij Stomerij Panda. Ze doen een grondige vlekkenanalyse en door hun vakkundige reinigingsaanpak ziet uw pak of jurk er weer uit als nieuw. Wat ook heel fijn is, is dat alles milieuvriendelijk wordt gedaan. Ze zijn namelijk de eerste stomerij in Nederland die gebruik maakt van het 100% milieuvriendelijke reinigingsproces Green Earth Cleaning. De middelen die ze gebruiken zijn biologisch afbreekbaar en bevatten natuurlijke element. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische stoffen. Zo krijgt u naast een mooi pak ook nog eens goed gevoel.

Stomerij Panda heeft verschillende vestigingen. Bent u op zoek naar een stomerij Leidschendam? Ook daar zit een filiaal. Op de website staat nog meer een informatie dus neem gerust even een kijkje.

http://www.stomerijpanda.nl