Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Steigerhouten kinderkamers

Verwachten jij en je geliefde een kleintje? Dan is het binnenkort vast tijd om de babykamer in te richten! Hebben jullie al een idee hoe je dit wil doen? Waarmee je dit wil doen en wat voor stijl het moet worden? Misschien is een steigerhouten kinderkamer wel een idee. Stoer voor jongetjes en hartstikke lief en leuk voor meisjes!

Ten eerste moet je bedenken waar je het steigerhout in wilt gaan gebruiken. Kies je voor steigerhouten meubels of alleen accessoires? Of heb je andere ideeën om met steigerhouten planken te doen?

Wat er leuk is, en ook hip, is om een steigerhouten lambrisering te maken. Dit hoeft niet in het hele kinderkamertje maar het kan bijvoorbeeld op één muur of een deel ervan. Gebruik verschillende kleuren, afmetingen en breedtes. Verf of behang het gedeelte erboven in felblauw, of behang het met een leuk sterretjes behang, voor een jongetje. En maak het roze of rood met witte stipjes voor een meisje! Hartstikke leuk!

Steigerhouten meubels
Kies je liever voor steigerhouten meubels, dan kun je alle kanten op. Een steigerhouten commode met allerlei laatjes, vakjes en misschien wel een leuk extra plankje erboven om allerlei spulletjes uit te stallen. Of een leuk wiegje of bedje van steigerhouten planken, zorg er dan wel voor dat het goed geschuurd is en behandeld is met een lak of beits zodat je kindje geen splinters krijgt!

Leuke speelgoedkist!
Leuk voor als de kinderen wat ouder zijn: een steigerhouten speelgoedkist. Je kunt deze helemaal naar smaak maken met bijvoorbeeld de naam van je dochter of zoon erop, of allerlei leuke woorden of quotes, maak het helemaal naar jouw zin!

Accessoires?
Wil je liever alleen wat steigerhouten accessoires? Denk dan eens aan steigerhouten wandborden! Je kunt ze in verschillende vormen krijgen: harten, sterren, vrije vormen of juist een simpel rechthoek. Hier kun je leuke tierlantijntjes opzetten of juist functionele items zoals luiers, doekjes en lotion.

http://www.meubelmooi.nl