Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Een schuifpui van Schipper Ede is kwalitatief erg goed

De schuifpuien van Schipper Ede zijn werkelijk prachtig. Wij wisten lange tijd niet wat wij precies in ons huis wilden om onze tuin meer bij ons huis te betrekken. Dat was dan ook de reden dat wij op internet zijn gaan rondkijken naar verschillende mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij schuifpuien. Wij kwamen erachter dat een schuifpui misschien wel de oplossing voor ons huis zou zijn. Wij zijn ons toen gaan richten op de mogelijkheden van een schuifpui binnen onze woning en kwamen er zo al snel achter dat Schipper Ede erg goed bekend stond bij ons in de omgeving. Voor ons was dit een belangrijke reden om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden. Wij waren erg verrast door de persoonlijke aandacht en meteen verkocht aan Schipper Ede.

Het licht naar binnen halen met onze schuifpui

Door middel van een schuifpui zouden wij zo onze tuin in kunnen stappen en zouden wij het licht naar binnen halen. Wij wilden dit erg graag omdat wij ervan overtuigd waren dat ons huis hierdoor wat strakker en moderner zou worden. Naderhand kunnen wij wel stellen dat wij een veel ruimtelijker gevoel hebben gecreëerd met dank aan de schuifpui. Wij zijn tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend tevreden met onze schuifpui en de service tijdens de montage. Schipper Ede heeft altijd zijn uiterste best gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen. Het monteren van de schuifpui ging ook erg goed en er bleef niet zoveel rotzooi achter. Ook hier waren wij zeer over te spreken bij Schipper Ede.

Verschillende types en kleuren

Onze schuifpui was verkrijgbaar in erg veel verschillende uitvoeringen. Wij konden de schuifpui volledig afstemmen op onze wensen. Zo hadden wij de keuze uit ontzettend veel verschillende types en kleuren. Hierdoor hebben wij een schuifpui kunnen kiezen die er goed binnen ons interieur past.

 

Tot op de dag van vandaag nog erg blij met onze schuifpui

Een schuifpui van Schipper Ede zullen wij zeker aanraden. Dit komt door de goede, persoonlijke service en de goede kwaliteit van de schuifpuien. Wij zijn ook erg te spreken over de montage en zijn tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij met onze schuifpui!