Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

De eiken vloer die helemaal bij ons past

Wij waren erg lang op zoek naar een goede eiken vloer en konden deze na vele bezoeken aan verschillende winkels alsmaar niet vinden. Wij vonden dit erg frustrerend en zijn uiteindelijk gaan kijken naar een aanbieder van eiken vloeren die de vloeren ook echt zelf produceert. Vanaf dat moment kwamen wij eigenlijk vrij snel uit bij Bax Houthandel, hier worden de eiken vloeren in hun eigen fabriek geproduceerd en was er dus geen sprake van een tussenpersoon. Daarnaast wist Bax Houthandel ons alles te vertellen over de vloeren en ons een deskundig advies te geven. Wij waren al gelijk vertrouwd bij deze aanbieder en besloten om ons hier verder op te focussen. Ga naar de website: www.baxhouthandel.com voor meer informatie.

Een eiken vloer zonder tussenpersoon

Wij moesten in eerste instantie wel eerlijk bekennen dat wij geen idee hadden wat voor soort eiken vloer wij nu echt precies wilden. Bax Houthandel vertelde ons over de vele verschillende soorten eiken vloeren de mogelijkheden hiervan. Wij zijn ons toen hierop gaan focussen en zijn uiteindelijk uitgekomen bij de eiken vloer soft smoke. Deze eiken vloer past het meest binnen ons interieur en kwam het meest overeen met onze gedeelde smaak. Daarnaast spraken de prijzen van Bax Houthandel ons ook erg aan, de vloeren waren ieder erg scherp geprijsd en van goede kwaliteit. De lage prijs kwam doordat Bax niet met een tussenpersoon werkte zeiden zij. Voor ons was dit dus een wezenlijk voordeel en zeker iets waar wij erg veel rekening mee hebben gehouden in onze keuze.

 

Veel extra mogelijkheden

Toen wij uiteindelijk onze eiken vloer hadden gekozen, kregen wij nog erg veel mogelijkheden om onze eiken vloer nog meer af te maken. Zo kregen wij als eerste de mogelijkheid om te kiezen voor vloerverwarming. Met name in de wintermaanden zou dit echt ontzettend lekker zijn en zeker een toevoeging voor ons huis. Ook moesten wij gaan beslissen wat voor soort ondervloer wij wilden hebben en konden wij alle producten vergelijken. Gelukkig heeft Bax Houthandel ons uitstekend geholpen bij deze keuzes en hebben wij geen moment spijt gehad hiervan.

 

Een absolute aanrader

Wij raden een eiken vloer van Bax Houthandel aan iedereen aan en zijn erg te spreken over de persoonlijke aandacht en de goede service. Daarnaast is het erg fijn dat er geen gebruik wordt gemaakt van een tussenpersoon en zijn er veel mogelijkheden om uw vloer helemaal af te maken.