Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Houten tuinschermen gaan jarenlang mee!

Een tuinscherm is niet alleen heel erg praktisch, het kan ook nog eens heel mooi staan en je tuin echt helemaal afmaken. Tuinschermen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. De mooiste kleuren komen voorbij, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een veilige kleur zoals bruin of zwart. Of je laat het hout voor wat het is en doet er een mooie coating overheen. Het hout ziet er dan niet alleen mooier uit, het gaat ook nog eens langer mee want je brengt als het ware en beschermlaagje op het hout aan. Het verven van tuinschermen is daarom helemaal geen gek idee.

Keuze uit een ruim assortiment

Houten tuinschermen zijn in de basis vaak heel erg saai. Door ze een vrolijke kleur te geven, of een unieke vormgeving, kun je ze helemaal naar je eigen smaak aanpassen. Wil je graag een strakke tuin die netjes en clean is? Dan kun je het beste kiezen voor een simpel design en een basiskleur zoals licht of donker hout met een coating. Vind je dit te saai? Dan kun je ook kiezen voor een houten tuinscherm met een speels design en een vrolijke kleur! Heb je bijvoorbeeld al een houten blokhut in de tuin staan in een rode kleur? Dan is het natuurlijk wel zo mooi om hier een schutting bij te plaatsen in dezelfde kleur. Zo vormt het een mooi geheel en is je tuin helemaal af en klaar voor het mooie weer.

De voordelen van een houten tuinscherm

We hebben het al gehad over de vele uiteenlopende uiterlijke kenmerken van een houten tuinscherm, en de lange tijd dat dit scherm mee gaat. Maar daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen! Het hout is van Hoogwaardige Europese kwaliteit en het bespaard u veel tijd en moeite als u het gewoon uitbesteed aan specialisten, in plaats van zelf aan de slag te gaan.

https://www.woodandcolors.nl/shop/schuttingen/tuinschermen/