Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Een stukadoor klus laten doen in de omgeving van Doorn

Wij lieten een stukadoor klus doen door een stukadoorsbedrijf uit Doorn. Wij hebben net een gloednieuw huis gekocht en we wilden graag de muren binnen en buiten laten stucen door een expert die al jaren ervaring heeft op dit vakgebied. Alleen niet alle bedrijven die binnen en buiten stucen. Daarom gingen we kijken naar één bedrijf die wel deze dienst voor ons kon leveren. Maar dat was nog een moeilijke opdracht om te slagen.

Wie kon mijn stukadoor doen in Doorn?

Het aparte aan onze stucadoor klus, was dat deze in Doorn moest plaats vinden en uit ervaring zitten hier niet veel van zulke bedrijven. Maar blijkbaar had ik toch geen gelijk. Toen ik begon met zoeken via het internet, kwamen er veel bedrijven te voorschijn die ons eventueel konden helpen met onze stuc klus. Maar het ene bedrijf was weer beter in buiten stucen en de ander in binnen. Dus dat was een groot nadeel en we konden bijna geen bedrijf vinden. Gelukkig hadden we op de website van Guy Munneke geklikt, want die website zag er in eerste instantie erg goed uit en hij kon beide diensten met gemak verrichten. Wij hebben meteen een offerte aangevraagd en kregen meteen een mail terug voor een eventuele afspraak bij hem. Dit aanbod namen wij aan en we konden niet wachten om de eigenaar van het bedrijf te ontmoeten.

Guy Munneke

Op de dag van de afspraak hadden we meteen een kennismaking met de persoon die onze muren zou stucen en vertelde we wat we precies wilden. Hij snapte precies wat wij wilden en liet in zijn showroom zien wat wij bedoelen. Het was exact wat wij voor ogen hadden en tekende een akkoord. De dag dat onze muren werden gedaan was echt een bijzondere dag. Van saaie muren naar mooie strakke muren wat wij wilden. Hij heeft het allemaal netjes gedaan en ik zou hem zeker vaker willen inhuren voor zulke klussen.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het bedrijf Guy Munneke? Bekijk dan de website van Guy Munneke via www.guymunneke.nl voor meer informatie.