็็Hetzeephuisje

Woonwinkel met een ruim assortiment eetkamerstoelen met armleuning

Van de Pol Meubelen is dé woonwinkel te Utrecht met een ruim assortiment eetkamerstoelen met armleuning. Deze zaak bestaat uit maar liefst twee vestigingen en heeft in de zomermaanden zelfs nog een derde vestiging gericht op tuinmeubelen. Naast het grote assortiment is een ander voordeel de diversiteit. Meubelen in allerlei soorten, maten, vormen en kleuren sieren de woonwinkel. U kunt voor een complete wooninrichting van uw woning bij deze familiezaak terecht. Naast de tuinmeubelen, bieden zij namelijk een groot assortiment aan, bestaande uit stoelen, tafels, banken, fauteuils, kasten, decoratie en verlichting. Mocht u geïnteresseerd zijn in een persoonlijk interieuradvies, hebben zij een stylist die een plan maakt geheel naar uw wensen. Kom ook langs in de winkel!

Geen honderden, maar duizenden woonaccessoires

Uw huis kan met prachtige eetkamerstoelen met armleuning en sfeervolle verlichting al ontzettend mooi zijn. Maar een echte persoonlijke uitstraling aan uw eetkamer geeft u door middel van het toevoegen van decoratie. Bij woonwinkel Van de Pol te Utrecht zijn er duizenden accessoires beschikbaar om uw inrichting echt uniek te maken. Stijlvolle kapstokken tot aan patchwork vloerkleden en een meerkleurige hertenkop voor aan de muur, zijn voorbeelden uit het aanbod van de woonaccessoires. Wilt u net even iets anders als anders? Koop dan een kruk van gerecycled hout, die dient als kruk of als bijzettafeltje, en zet deze in uw eetkamer. Zo zijn er nog tal van voorbeelden te noemen. Er is voor ieder wat wils! 

Eetkamerstoelen met armleuning bij V/d Pol

Voor eetkamerstoelen met armleuning gaat u naar de succesvolle woonwinkel Van De Pol. In 2012 heeft zij een tweede vestiging geopend aan de woonboulevard in Utrecht. Inmiddels hebben zij in vijf jaar tijd al vele successen geboekt. Bezorging aan huis, vakwerk, vakkundige adviezen, CBW garantie, persoonlijke service en maatwerk zijn bij hen vanzelfsprekend. Bent u geïnteresseerd in deze woonwinkel? Neem contact op via 030 – 229 11 80, stuur een e-mail naar info@vandepolmeubelen.nl of kom langs in één van de vestigingen.

https://www.vandepolmeubelen.nl/eetkamerstoelen-met-armleuning/