Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Etagevloer magazijn

Door een etagevloer in uw magazijn te plaatsen verdubbelt u uw vloeroppervlakte. Op deze manier kunt u een dure verhuizing of verbouwen uitsluiten en bespaart u geld. U haalt dus het maximale uit de beschikbare vierkante meters, zonder te veel te betalen. Klinkt ideaal toch? Nolte vertelt u alles over een etagevloer in uw magazijn.

Een etagevloer op maat

Ons modulaire systeem is zeer flexibel. Op ieder moment kan de vloer worden uitgebreid of gedemonteerd, dit doet niks af aan de kracht van de vloer. Vertel uw wensen en Nolte maakt zonder enig probleem een vloer op maat voor u. Van elke vierkante meter maakt u optimaal gebruik doordat u meerdere vloeren als etages boven elkaar kunt monteren. Dit is ook mogelijk met verschillende draagvermogens.

Andere benamingen

U kunt een etagevloer ook onder een andere benaming tegenkomen:

  • Entresolvloer
  • loer Mezzaninevloer
  • Verdiepingsvloer
  • Bordes
  • Tussenvloer

Het maakt dus geen verschil welke van bovenstaande vloeren u kiest, het zijn dezelfde vloeren en dus profiteert u altijd van de vele voordelen. De etagevloeren van Nolte zijn van een CE-keurmerk voorzien en voldoen altijd aan de vastgestelde veiligheidseisen. Aanbouwen kan altijd wanneer u dat wenst. Ale vloeren worden geproduceerd op basis van de wensen van de klant. Bij Nolte zit u dus nooit vast aan een standaard oplossing.

Direct een etagevloer in uw magazijn?

Door te kiezen voor een etagevloer in uw magazijn investeert u slim. Een etagevloer verdient zichzelf namelijk altijd binnen twee jaar, of soms zelfs minder, terug. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een etagevloer in uw magazijn? Bekijk de website van Nolte voor meer informatie of neem contact op.

https://www.etagevloeren.nl/