Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Hovenier Heerhugowaard

Wanneer je op zoek bent naar een hovenier in Heerhugowaard, dan zou je eens contact moeten opnemen met de De Noord-Hollandse Tuinman. Nadat vorig jaar ons huis een flinke opknapbeurt had gekregen, was het dit keer de beurt aan de tuin. We hadden immers een nieuwe keuken laten plaatsen en we hadden de badkamer grondig verbouwd. We zijn van plan om hier de komende 10 jaar te blijven wonen. Een huis is eigenlijk nooit echt af. Soms ben je genoodzaakt om te vernieuwen en te veranderen. Sommige zaken kunnen nu eenmaal mooier effectiever en zuiniger. Het volgende project staat ook al weer voor de deur. Op het dak van het huis komen zonnepanelen. Tevens wordt er een warmtepomp geplaatst. Dat gaat een boel kosten, maar in feite is het ook een investering. De energierekening zal er flink mee omlaag gaan. We hebben al berekend dat deze investering zich binnen 7 jaar terugbetaalt. Daarbij stijgt de waarde van het huis door deze investering. Om terug te komen op de tuin die volledig op de schop is gegaan, heeft een hovenier uit Heerhugowaard er een klein paradijs van gemaakt. De tuin was voorheen grotendeels betegeld, sfeerloos en nodigde niet uit om in te ontspannen. Dat is natuurlijk zonde van de ruimte en een gemiste kans. De Noord-Hollandse Tuinman, een hovenier uit Heerhugowaard heeft uitstekend werk geleverd.

De Noord-Hollandse Tuinman, hovenier uit Heerhugowaard

De Noord-Hollandse Tuinman is een hovenier uit Heerhugowaard met passie voor zijn vak. Je kan er terecht voor ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie. Zowel bedrijven als particulieren weten deze hovenier uit Heerhugowaard te vinden. Mens dier en plant moeten in een tuin harmonieus kunnen samenleven. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmatige meststoffen. Recycling van het tuinafval wordt zoveel mogelijk toegepast om het vervolgens weer te gebruiken als natuurlijke bemesting. De Noord-Hollandse Tuinman is een hovenier uit Heerhugowaard die zijn vak verstaat.

Prachtige tuin

Deze hovenier uit Heerhugowaard heeft er een prachtige tuin van gemaakt. Het contact was erg prettig, en er werd rekening gehouden met het budget. Onze tuin is nu een weelderige plaats, met ontzettend veel groen. Wanneer je op zoek gaat naar een hovenier uit Heerhugowaard, dan is De Noord-Hollandse Tuinman een echte aanrader.