Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Met een busje naar een festival

Als je hebt besloten om met met vrienden een festival van meer dagen wilt bezoeken in Spanje moet je kijken welk vervoer je neemt. Zo kun je met het vliegtuig, wat een snelle manier van reizen is, maar je kunt niet erg veel spullen meenemen en het kan prijzig zijn. Dan kun je ook voor de trein kiezen. Echter duurt een treinreis naar Spanje vrij lang, alhoewel je wel veel spullen mee kunt nemen. Als je de reis in eigen handen wilt hebben kun je ook kiezen om met z’n alleen een busje te huren voor de paar dagen dat je onderweg bent! Je maakt er direct een roadtripje van! Naast het festival kun je dan direct wat van de natuur meepakken of naar een leuke stad rijden.

Het zal een lange rit worden maar als iedereen een stukje rijdt moet dat geen probleem zijn. Je kunt dan beginnen met de trip plannen, en dan is het handig om te weten wat je te wachten staat. Neem je een busje? Dan is het handig om bijvoorbeeld een te nemen met een achteruitrijcamera ford transit. Je zult lang moeten rijden, en dan is het fijn om via de camera het verkeer achter je in de gaten te houden. Ook tijdens het inparkeren is het fijn als je die kan gebruiken want je wilt geen schade rijden. Kies dus altijd achteruitrijcameras voordat je een busje huurt.

Let er op dat er tolwegen in Frankrijk en Spanje zijn. Je moet daar een bepaald tarief betalen over bepaalde wegen. Neem dus altijd wat geld mee zodat je snel af kunt rekenen. Verder zul je moeten kijken naar de periode wanneer het druk is op de weg. Je wilt fijn door kunnen rijden en met file is dat niet mogelijk. Je wilt niet het festival missen natuurlijk!

https://www.vanzwitserland.nl/