Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Niet alles maar wel veel over kinderbedden

Kinderbedden, bij Kinderbed.biz zijn ze er in allerlei kleuren en maten. Ja, zelfs thema’s. Van peuterbedden tot hoogslapers en alles wat er tussenin zit. Je kind vindt slapen vaak niet nodig. Maar slapen in een hoogslaper? Niets leuker dan hoog boven de grond slapen. Wanneer de ruimte in de slaapkamer beperkt is, is dat natuurlijk een erg slimme truc om meer activiteiten op de slaapkamer bij elkaar te brengen. Want de ruimte onder dit kinderbed kun je praktisch en goed benutten door bijvoorbeeld een bureau eronder te zetten. Waardoor er nog voldoende resterende loopruimte is. Huiswerk leren en maken wordt op die manier mogelijk een stukje leuker!

Wanneer is het tijd voor een kinderbed?

Als je kind ineens parmantig buiten de slaapzak in het ledikantje staat op te wachten, is het plotseling tijd voor een kinderbed. Een mijlpaal én een grote overgang zijn aangebroken. Je kleintje dat niet meer zo klein is, is in een vloek en een zucht toe aan een echt kinderbed. Een spannende en onrustige tijd voor zowel papa en mama als je kind breekt aan. Neem rustig de tijd om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maak er een mijlpaal feestje van. Versier het nieuwe kinderbed met slingers en ballonnen en verstop die nieuwe knuffel in cadeaupapier in het nieuwe bed. Je kleintje dat niet meer zo klein is, zal het prachtig vinden.

Het kinderbed snel in huis?

Bij Kinderbed.biz vind je vast en zeker een nieuw kinderbed en alles wat je verder nodig hebt voor het opnieuw inrichten van de kinderkamer. Je kunt de spullen laten bezorgen of direct meenemen. Net wat je wilt. Soms kan het echter zijn dat de productie in eigen fabriek de vraag naar dat ene specifieke en zeer gewilde kinderbed niet heeft kunnen bijbenen. Dan duurt het 3 tot 5 werkdagen voordat je kinderbed en eventuele andere spullen bij je worden afgeleverd. Dat geeft jou echter weer de tijd om aan de muren, vloeren en aankleding te beginnen. Zodat na de bezorging, de meubeltjes alleen nog maar op zijn plek hoeven worden gezet.