Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Rhododendrons van topkwaliteit

Groothandel Olaf Nijenkamp biedt een ruim assortiment rhododendrons van de beste kwaliteit. De verkoop van deze prachtige sierplanten is een specialisme binnen dit bedrijf. Van nature komt deze plan het beste tot zijn recht onder het bladerdek van bomen. Kweken wordt op een boslocatie gedaan. Bent u als hovenier bezig met het aanleggen van een tuin? Bij Olaf Nijenkamp kunt u terecht voor advies.

Rozen van Olaf Nijenkamp

Een bloem die altijd gewaardeerd wordt is de roos. Of u nu op zoek bent naar rode, gele, oranje of roze tulpen, u vindt ze allemaal bij Olaf Nijenkamp. Al jarenlang zijn ze de schakel tussen groenprofessionals en rozenkwekers. U als klant bent verzekerd van aantrekkelijke prijzen. In de showroom heeft u de mogelijkheid alle bomen en planten te bezichtigen. Als hovenier is het mogelijk om samen met klanten naar de Cash & Carry te gaan. Alle rozen of andere tuinplanten die u wilt kunt u samenstellen in de speciale BeplantingsplanOnline app. Middels deze app kunt u ook uw klanten inzicht geven in uw plan en automatisch een offerte in uw eigen huisstijl opstellen.

Uitzoeken en bezorgen

U heeft bij Olaf Nijenkamp de mogelijkheid om samen rhododendrons of rozen uit te zoeken of een foto te laten sturen van onze kwekerij. Zij rooien, verpakken en leveren de planten netjes af bij uw project. Liever in fases? Dat is ook geen enkel probleem. Vijf dagen per week worden er bestellingen thuis afgeleverd.

Bezoek de website

In Raalte staat het 15.000 m2 terrein waar u allerlei planten en bomen vindt. Deze zijn geschikt voor al uw groenprojecten. De medewerkers van de Cash & Carry weten exact wat uw verwachtingen zijn van tuinplanten, zij staan u graag te woord. Benieuwd naar de mogelijkheden die groothandel Olaf Nijenkamp u te bieden heeft? Breng een bezoek aan de website van Olaf Nijenkamp.

https://www.hetzeephuisje.nl/