Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Refurbished iPhones (Tip): hoge kwaliteit tegen een lage prijs

Voordelen refurbished iPhones: de prijs, garantie en meer.

Bent u van plan om een nieuwe telefoon aan te schaffen? Dan staat u voor de keuze: kiest u een nieuwe, tweedehands of refurbished iPhone? De refurbished iPhone is steeds populairder aan het worden. In dit artikel bespreken we waarom steeds meer mensen kiezen voor deze telefoon.

Refurbished iPhones tot wel honderd euro goedkoper

Of u nu een gloednieuw type telefoon zoekt (zoals de iPhone 8 plus) of een ouder type (denk aan de iPhone 5,6,7,8 of SE), van al deze varianten worden refurbished modellen verkocht. Vaak is er een klein onderdeel aan het apparaat kapot gegaan, wat door de verkoper is vervangen. Hierdoor is dit model een stuk goedkoper dan een splinternieuwe telefoon. Dit prijsverschil kan tot wel honderd euro oplopen! Het loont dus zeker om de verschillende verkopers van refurbished iPhones  met elkaar te vergelijken.

Bij refurbished iPhones ontvangt u garantie

De refurbished iPhones worden door professionals volledig gecontroleerd op fouten. Mocht er een klein onderdeel niet functioneren, dan wordt dit item meteen vervangen. Meestal wordt er ook een nieuw, krasvrij scherm op de mobiel geplaatst. Mocht er onverhoopt toch nog een gebrek in de refurbished iPhone ontstaan, dan levert de aanbieder vaak garantie. Meestal is deze garantie tussen de 12 en 24 maanden. Het is daarnaast mogelijk om extra garantie tegen een meerprijs bij te kopen. Binnen de garantietijd zorgt de aanbieder ervoor dat de refurbished iPhone weer naar behoren zal functioneren.

Producten van 123smartphonedeals.nl

iPhones, iPads en iMacs. Naast de refurbished iPhones verkopen wij vele gereviseerde producten. Bent u opzoek naar meer dan alleen een iPhone neem dan bijvoorbeeld een kijkje naar de refurbished iPads, leuk als cadeau en handig in gebruik. Net als de iPhones zijn de iPads gereviseerd en staan wij garant voor hun kwaliteit.

Betrouwbaar dankzij professionals

De aanbieders van refurbished iPhones zijn niet te vergelijken met tweedehands telefoons die worden aangeboden op marktplaats. Bij deze marktplaats aanbieders kunt u er niet van op aan dat de telefoon daadwerkelijk en zonder deukjes geleverd wordt. Vele kopers hebben negatieve ervaringen met het kopen van een tweedehands telefoon op marktplaats. Zo werden telefoons niet geleverd of bleek de mobiel totaal niet op de foto te lijken van de advertentie. Bij refurbished iPhones kunt u er van op aan dat de mobiel is gecontroleerd door professionals. Mocht er toch een probleem ontstaan met het product, dan kunt u zich altijd beroepen op de garantie.