Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Schuiframen, omdat je het waard bent

Schuiframen zijn de perfecte toevoeging aan een woning die wat ruimtegebrek heeft. Denk er maar aan, niemand heeft in zijn of haar woning tegenwoordig genoeg ruimte voor een raam die helemaal kan openzwaaien omdat we allemaal onze vensterbanken vol stoppen met allerlei snuisterijen. Schuiframen zijn daarom ideaal, omdat ze alleen maar heen en weer hoeven te schuiven om open en dicht te gaan. Schuiframen zijn een moderne oplossing die ook bij lagere energiewoningen zelfs de vereisten kunnen overtreffen. De schuiframen van Schipper Ede zijn allemaal ingesteld op duurzaamheid, zowel met betrekking op de energiezuinigheid als het lang meegaan van de schuiframen.

Schuiframen van Schipper Ede: de voordelen

De schuiframen van Schipper Ede zijn rijk aan de voordelen waar jij van kan gaan genieten als je ze bij ons aanschaft. Ten eerste zijn de schuiframen van Schipper Ede onderhoudsarm, dit komt door het stevige aluminium waar ze van gemaakt zijn. Bovendien werken de schuiframen isolerend en hebben een hoge isolatiewaarde. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee! Ook hebben onze schuiframen een lange levensduur, mede door het stevige ontwerp. Daarnaast zijn ze licht schuivend, het kost geen kracht om ze heen en weer te krijgen, allemaal voor jouw gemak. De schuiframen van Schipper Ede hebben tot slot ook erg slanke profielen, en hebben waanzinnig veel mogelijkheden wat betreft hun design. Het zou eerder een wonder zijn dat we geen schuiframen zouden kunnen vinden of ontwerpen die bij jouw woning passen.

Schipper Ede

Waar wacht je nog op? De schuiframen van Schipper Ede bewijzen keer op keer hun waarde door zuinig te zijn op jouw portemonnee. Eigenlijk zijn onze schuiframen een eenmalige investering die in de jaren erna volledig wordt terugverdiend. Een schuifraam conform jouw wensen kan bij ons eenvoudig ontworpen en gemaakt worden. We hebben al ontzettend veel tevreden klanten kunnen helpen aan de schuiframen die het beste bij ze pasten. Onze specialisten helpen met het monteren van de schuiframen, want het is een proces dat vraagt om expertise. Ben jij ook benieuwd naar wat onze schuiframen voor jou kunnen betekenen? Kom langs in de winkel!