Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Voor stalinrichting moet je bij Wijsman zijn

Wijsman is een adviesbureau dat zich specialiseert in de Agrarische Handels sector. De onderneming Wijsman specialiseert zich voornamelijk in het geven van energiebesparingsadvies en producten die daar een bijdrage aan kunnen leveren. Wijsman bedenkt een strategie en helpt mee bij het aanvragen van vergunning en denk meer aan inrichting en bouw. Deze aspecten moet uiteindelijke leiden tot een natuurlijke kostenbeheersing.

Er zijn verschillende energiebesparende maatregelen waar Wijsman in heeft zich gespecialiseerd. Zo zijn ze voornamelijk gespecialiseerd in de stalinrichting en voorkoeler. Een voorkoeler is een manier melk te koelen voordat deze in een melkkoetank komt. Door de melk te voorkoelen kan er worden voorkomen dat er bacteriën in de melk groeit. Hierdoor kan er bespaart worden in de verkoeling van melk. Daarnaast kan er op de voorkoeler subsidie worden ontvangen.

Naast dat Wijsman is gespecialiseerd in het ontwikkelen van voorkoelers, zijn ze ook gespecialiseerd in stalinrichiting. Bij een stalinrichting komen verschillende dingen bij kijken zoals, voerhekken, waterbakken, rubber, veeborstels en nog veel meer. Zo zijn er speciale voerhekken in de vorm van een keerbuis die in die meer bewegingsvrijheid creëren. Daarnaast moeten er in de stalinrichting natuurlijk ook waterbakken zijn om de koeien te voorzien van voldoende drinkwater. Daarnaast moet er natuurlijk een rubberen vloer komen in de stallen. Deze rubberen vloeren moeten makkelijk schoon te maken zijn e ook nog eens onverwoestbaar. Daarnaast moet het zorgen voor voldoende grip. Daarnaast horen in een stal ook speciale veeborstels. Dit zijn speciale roterende borstels die zorgt voor een betere doorbloeding bij de koeien. Tot slot zijn zaagselstrooiers en mestmixers ook essentieel binnen de stalinrichting. Hierdoor kunnen ligboxen makkelijk voorzien worden met zaagsel en het mest makkelijk gemixt worden.

Wijsman is gespecialiseerd in het adviseren in energiebesparende tools voor de agrarische sector. Zo worden er energiebesparende maatregelen genomen in de stalinrichting, die niet alleen energiebesparend werken maar ook positief werkt op het welzijn van het dier.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/