Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Bent u op zoek naar een hovenier in Hoorn?

Als u op zoek bent naar een hovenier in de omgeving van hoorn, zoek dan niet verder. Een eigen tuin is heerlijk en zeker als de tuin goed is onderhouden. Om een tuin goed te onderhouden heeft u tijd nodig, zeker als het een grote tuin is. Voor veel mensen is tijd een luxe en stoppen ze de tijd die ze vrij zijn liever in hun kinderen of andere dingen. Begrijpelijk, maar dit gaat ten koste van de tuin. Het inschakelen van een hovenier is een geschikte oplossing om en tijd over te houden voor andere dingen en een mooie tuin te hebben. Ga naar de website www.denoordhollandsetuinman.nl voor meer informatie over uw hovenier in Hoorn.

Hovenier Hoorn

Het belangrijkste bij het onderhouden van tuinen vind ik het verantwoord omgaan met de natuur. Zo gebruik ik geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmatige meststoffen, alleen waar nodig natuurlijke bestrijdingsmiddelen en meststoffen. Ook recycle ik zo veel mogelijk van het tuinafval en materialen tot natuurlijke bemesting. Zo ontstaat een gezond bodemleven. Beplanting ontwikkelt zich sterk. Ongewenste begroeiing krijgt nauwelijks een kans. Ik wil tuinen perfect onderhouden zonder dat dit ten koste gaat van de natuur. Zo draag ik mijn steentje bij aan een beter milieu wat ook weer uw tuin ten goede komt. Ik werk heel erg informeel. Zelf vind ik het belangrijk om mijn klanten echt te kennen en niet te zien als klanten. Ik hecht veel waarde aan een persoonlijk en informeel contact met klanten en leveranciers. Ik wil de drempel voor u om de tuin in goede conditie te houden zo laag mogelijk houden. Van het eerste telefoongesprek tot het leggen van de laatste tegel, alles doe ik zonder dat tussenkomst van een derde partij.

Al jaren dé hovenier van Hoorn

Ik werk al jaren in de omgeving van Hoorn. Door de jaren heen heb ik veel klanten in Hoorn gekregen en een flink klantenbestand opgebouwd. De klanten die ik heb zijn tevreden over mijn werk en raden mij vaak aan bij familie en vrienden. Als Noord-Hollandse Tuinman werk ik in de gehele provincie Noord-Holland. Bent u geïnteresseerd? Twijfel niet om contact met mij op te nemen via info@denoordhollandsetuinman.nl voor een vrijblijvende afspraak.