Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Dekbedenmatras.nl

Bij Dekbedenmatras.nl kunt u de beste matrassen vinden van Nederlandse kwaliteit. Alle matrassen worden in ons eigen land geproduceerd en voldoen volledig aan de Europese richtlijnen. Bij ons vindt u een matras op maat zodat u iedere avond heerlijk in slaap kan vallen in uw eigen bed. Ook kunt u bij ons terecht voor als u speciale matrassen nodig heeft zowel bijvoorbeeld een matras voor kinderen of een matras die speciaal geschikt is voor uw caravan of camper. 

Matrassenonderhoud tips van Dekbedenmatras.nl

Naast diverse matrassen kunt u op de website van Dekbedenmatras.nl ook diverse tips vinden voor de onderhoud van uw matras en/of bed bodem. Een matras is vaak een grote aankoop maar gaat in praktijk wel zo’n tien jaar mee. Wij raden aan om na zeven á tien jaar een nieuw matras aan te schaffen, afhankelijk van het matras dat u heeft. Vaak kunt u zo’n 2500 tot 3500 hierop slapen. Om zolang mogelijk met het product te kunnen, is het belangrijk om het matras zo min mogelijk te belasten. Dit kunt u doen door het matras op regelmatige basis om te draaien zodat alle kanten evenveel belast worden. Wij raden het aan om dit ongeveer één keer in de vier weken te doen. Denk voor de onderhoud (en uw eigen slaapcomfort) ook aan het luchten van uw slaapkamer. Een te hoge of te lage temperatuur kunnen ervoor zorgen dat er vochtaanslag ontstaat en dit kan de levensduur sterk verminderen. U wilt ook geen schimmelvorming in uw bed dus zorg dat er genoeg lucht bij kan komen. 

Matras reinigen

Ook is het belangrijk om uw matras goed te reinigen. Doe dit niet met een mattenklopper of een stofzuiger want dit heeft een zeer slecht effect op de levensduur van uw product. Reinig het matras met een zachte borstel. Uw hoes kan in de wasmachine gewassen worden als u de ritssluiting gesloten houdt. Houd hierbij ook meteen rekening met uw bed bodem. Het is ook belangrijk om deze netjes te houden dus zorg voor genoeg ventilatie onder uw bedbodem. 

Voor meer informatie en tips kunt u een kijkje nemen op dekbedenmatras.nl.