Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Een goedkoop verhuisbedrijf vinden in Apeldoorn is een moeilijk klusje

Ik dacht een verhuisbedrijf vinden in de omgeving van Apeldoorn wordt een eitje! Maar daar had ik mezelf onderschat. Nadat ik mijn studie had afgerond, ging ik eindelijk op mezelf wonen in Apeldoorn. Alleen ik was nog zo druk met mijn eindscriptie van de opleiding dat ik helemaal vergeten was om een verhuisbedrijf in te huren. Dus ging ik op zoek naar een bedrijf die mij snel kon helpen!

De zoektocht naar een goedkoop verhuisbedrijf in de omgeving van Apeldoorn

Tegenwoordig zijn verhuisbedrijven in de omgeving van Apeldoorn duur geworden. Ik als studente had nog niet veel geld op zak en kon dat allemaal niet betalen was de bedrijven vroegen. Zelfs mijn ouders vonden de prijzen die zij vroegen niet normaal. Na een tijdje zoeken kwam ik op de website van Waaijenberg terecht. Ik keek naar de informatie op de website en het zag er allemaal goed uit. Dus ging ik contact met hen opnemen om te kijken of zij mij konden helpen. Al snel had ik met iemand contact en ze zouden mij een offerte sturen van de prijs. Na ongeveer twee werkdagen had ik die al binnen en ik was er super blij mee. De prijs was binnen mijn budget en ik had toch alles wat ik wilde! Dus ik ging ze weer melden dat ik akkoord ging met de offerte en we gingen samen een datum prikken wanneer de verhuizing plaats zal vinden. Ze hielden goed rekeningen met mijn agenda en we hadden snel al een datum te pakken.

De dag van de verhuizing

De dag zelf van de verhuizing ging uitzonderlijk goed. De werknemers van Waaijenberg waren ruim op tijd aanwezig op de aangegeven locatie en hielpen mij met inpakken van de dozen en sommige meubelstukken. Daarna reden we naar mijn nieuwe huis en pakte we de spullen weer uit en zetten deze in mijn huisje. De werknemers waren erg vriendelijk en klaagde helemaal nergens over. Ze deden alles met een glimlach. Dankzij de werknemers van Waaijenberg ben ik zorgeloos verhuist!

Contact

Meer weten over Waaijenberg en de diensten die zij u kunnen aanbieden? Bekijk dan de website voor meer informatie.