Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Een grootformaat printer was een mooie investering

Dankzij de hulp van Repromat, hebben wij een prachtig nieuwe grootformaat printer gekocht. Ons bedrijf maakt verschillende designs en reclamecampagnes voor andere bedrijven. Je zou kunnen zeggen dat we een grafisch bedrijf zijn. Zelf hadden we veel printers, maar nooit eentje die grote formaten kon uitprinten. Onze klanten en wij zelf hadden hier wel behoeften aan, dus gingen we op zoek naar een grootformaat printer voor ons op de werkvloer.

Een goede kwaliteit grootformaat printer zoeken

Een grootformaat printer zoeken die aan al onze eisen en wensen deed, was nog een flinke klus. We hadden allerlei wensen en behoeftes die we wilden met de printer, maar op een gegeven moment liep het een beetje uit de hand. Daarom moesten we onze eisen en wensen beter omschrijven en nauwkeuriger maken. Hierdoor werd het zoeken naar een merk printer ook een stuk makkelijker. We hadden al een paar keer contact genomen met een bedrijf dat verschillende printers verkocht. Alleen ze antwoorden maar niet terug op onze e-mails en telefoontjes. Dus dat bedrijf hadden we op gegeven en gingen verder zoeken. Al snel kwamen we gelukkig een bedrijf tegen die ons de printer kon verkopen en meteen ons kon adviseren welke de beste voor ons was.

Repromat

We hadden een afspraak gemaakt bij Repromat om te kijken in hun showroom naar printer en om advies te vragen. Op de dag van de afspraak, werden we vriendelijk begroet en gingen we meteen kijken bij de printers die ons interessant leken. Daarnaast mochten we sommige ook uitproberen om te kijken of deze fijn werkte. Daarna legde we onze wensen en behoeften op tafel voor de printer en daar kwam er één uit. De HP Designjet T503 ePrinter was voor ons de beste keuze en we zijn er tot de dag van vandaag nog steeds super blij mee! Hij doet wat hij moet doen alleen sneller en nauwkeuriger.

Bezoek de website

Bent u benieuwd of Repromat voor uw bedrijf een product heeft op de werkvloer? Of wilt u een keer een kijkje nemen in de showroom en professioneel advies? Dan kunt u op de website van Repromat meer informatie vinden over de producten, diensten en waar zij zich vestigen in Nederland.