Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Voor een dag een touringcar gehuurd

Samen met een collega van mijn werk moesten we een touringcar ergens zien te huren. Wij werken in het onderwijs en daar zijn wij mentoren van een lieve klas. Onze klas is ook verdeeld in verschillende keuzedelen. Één keuzedeel groep had een excursie naar een museum en daarvoor moest vervoer komen. Eigenlijk hadden we al iets geregeld, maar die heeft ook op het laatste moment afgezegd dat er problemen bij hun waren. Dus moesten wij snel iets nieuws regelen voordat de excursie plaats vond.

Ergens een touringcar huren voor een mooie prijs

Omdat er in het onderwijs niet veel geld beschikbaar is, moesten wij met een klein budget een touringcar zien te huren voor een dag. Het was geen makkelijke klus, want ieder bedrijf vraagt voor een dag meer dan wat ons budget was. Zelfs met bedrijven waar wij vaker samenwerken, wilden ons niet van dienst zijn. Daarom moesten we online iets zoeken wat ons een hele dag kon vermaken. Al snel kregen we een hele lijst vol met bedrijven die touringcar verhuur. We wilden wel graag een bedrijf in de buurt van de school omdat dat het gemakkelijkst is met het terugbrengen van het voertuig. Gelukkig was er een bedrijf in de buurt die ons graag wilden helpen.

Een super dag beleefd

Het bedrijf Noot wilden ons een wagen aanbieden voor een bedrag waar we geen nee tegen konden zeggen. We gingen akkoord en konden over een paar dagen de wagen ophalen. Op de dag van de excursie had iedereen er zin in en waren we nieuwsgierig naar de wagen. De wagen die we hadden kregen was super netjes en een fijne wagen. Geen enkel probleem mee gehad en toch nog een fijne excursie kunnen doen! Super bedankt Noot!

Probeer het zelf

Wilt u ook een wagen huren van het bedrijf Noot? Voor meer informatie over het aanbod en de diensten die zij leveren, kunt u gerust op de website van Noot kijken. Bovendien kunt u daar ook hun contactgegevens vinden om in contact te komen met het bedrijf voor eventuele vragen of een afspraak.