Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Een Low budget buitenkeuken maak je zelf

Een buitenkeuken prijzig? Het hangt echt van je wensen af. Wij spotte op de website van Betondingen.nl namelijk een zeer verrassende variant op de gewone buitenkeuken. 

Buitenkeuken, net even anders

Je maakt ‘m van voor geprepareerde betonblokken (in de zgn. “U-vorm”) en 2 passende betonplaten (ook gewoon bij Betondingen.nl verkrijgbaar). Je maakt twee etage’s en plaats hierop gewoon een kleine barbeque. Wat je dan krijgt is een wel zeer verrassend leuke buitenkeuken voor een leuke, betaalbare prijs! 

Flexibele buitenkeuken!

Deze buitenkeuken past in iedere tuin en voor circa € 150 ben je voorzien van een ultra hippe keuken, die je zomer en winter gewoon buiten kunt laten staan. Even alle accessoires opbergen en in het voorjaar weer aankleden. Ondertussen kun je in de winter potten met winterplanten ter decoratie neerzetten. Zo blijft het aanzicht leuk. 

Het grote voordeel van de betonnen buitenkeuken, is dat deze ook gedurende de wintermaanden mooi blijft en fraai oogt in de buitenruimte. Een RVS buitenkeuken past gewoon niet bij het winterbeeld van sneeuwlagen, vorst en ijs. Beton staat altijd leuk!

Keuken laten installeren

Ondanks dat zelf een buitenkeuken installeren niet heel moeilijk is (afhankelijk van uw wensen), kunt u toch tegen loodgieterswerkzaamheden aanlopen. Komt u hier niet uit schakel dan een aannemer/ loodgieter in om de klus voor u af te ronden. 

Meer inspiratie opdoen?

Betondingen.nl heeft aan haar klanten gevraagd welke creatieve ideeën zij er op loslaten met betonproducten, het verrassende resultaat is te zien op de website!

 

 

 

https://www.rsaannemersbedrijf.nl/