Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Passend interieuradvies Utrecht van Meininger

Heeft u behoefte aan interieuradvies in Utrecht? Bij Meininger Interieur kun je terecht voor interieurontwerpen, inrichtingen en advies over kleur, behang en stoffen. Meininger Interieur ontwerpt interieurs voor zowel particulieren en bedrijven. Saskia Meininger gaat graag voor je aan de slag met het ontwerpen van een passend interieur voor uw woning of kantoor. Een interieur van Meininger Interieur is origineel, sfeervol en creatief. Wij kijken naar creatieve mogelijkheden voor iedere ruimte!  

Persoonlijk interieuradvies in Utrecht

De ontwerpen van Meininger Interieur sluiten aan bij de klant en de levensfase waar die zich in bevindt. Je kunt een persoonlijk interieurontwerp verwachten. Saskia Meininger zorgt bij het interieur voor rustige en serene basis. In deze basis worden spannende en unieke elementen toegevoegd. De persoonlijkheid van de klant komt terug in elk onderdeel van het interieur. Saskia Meininger heeft voor elke ruimte een creatieve oplossing. Zij zorgt voor een uniek interieurontwerp wat het beste in de ruimte naar boven haalt. 

Van oriëntatie tot interieurplan

Saskia Meininger neemt graag de tijd om jouw persoonlijke interesses te leren kennen. Zij brengt jouw wensen in kaart na een persoonlijk oriënterend gesprek. Deze interieurwensen en interesses worden allemaal meegenomen in het interieur. De mogelijkheden voor het interieur worden bekeken en vastgelegd in een interieurplan. Een basisplattegrond (2D) en een interieurvoorstel worden gemaakt en voorgelegd aan de klant. Hierna wordt het interieurvoorstel verder uitgewerkt op schaal in tekeningen (2D en 3D). Saskia Meininger koppelt regelmatig terug zodat het ontwerp goed aansluit bij de wensen van de klant. Bij het definitieve interieurplan worden een verlichtingsplan, kleurenplan en eventuele materiaal- en prijslijst gemaakt.

Klantgerichte service van Meininger Interieur

Meininger Interieur geeft je persoonlijk advies in Utrecht over interieur en gaat samen met u aan de slag met uw interieur. Saskia Meininger heeft meer dan 20 jaar ervaring in de interieurbranche. Zij heeft uiteenlopende opdrachten gedaan bij particulieren en bedrijven. Wil je een nieuwe interieur voor de vergaderruimte? Interieur van de woonkamer vernieuwen? Saskia Meininger zorgt ervoor dat jouw interieur weer nieuwe energie en sfeer in de ruimte brengt. Met een interieur van Meininger Interieur krijg je interieur met kwaliteit voor een mooie prijs. Vraag een offerte op maat aan via de website!