Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Trends in printers

Voordat je een printer gaat aanschaffen voor je nieuwe onderneming is het misschien een goed idee om je zelf in te lezen over de nieuwe trends op het gebied van printen. Ook de wereld van het printen staat niet stil en jaarlijks worden printers steeds geavanceerder. Het aanbod in printers veranderd hard en om je bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen over het printen hebben wij voor jou deze blog geschreven.

All-in-one printer

De all-in-one printer is de modern printer die alle kan wat er geëist wordt van een printer in het jaar 2020. De printers beschikken onder andere over wifi om zo het communiceren met de printer gemakkelijker te maken. Het printen van een document is draadloos en razendsnel. Ook heeft de printer een ingebouwde scanner en is het een kopieerapparaat in één. Om de werkvloer is het belangrijk dat al deze functies tot een apparaat beperkt kunnen worden zodat ze niet te veel ruimte in nemen. Wifi helpt daarnaast ook met het volgende probleem: Iedereen met zijn eigen device kan gewoon printen. Een printer met wifi kan opdrachten ontvangen van elk device wat verbonden is met het netwerk. Als laatst kan de all-in-one printer erg snel printen en is de kleur kwaliteit van de printer hoog.

3D-printer

Deze ontwikkeling is je vast wel niet onopgemerkt voorbij gegaan. De 3D-printer heeft zijn opmars gemaakt in bedrijven maar ook huishoudens. Een 3D-printer kan door middel van een computer model een 3D object printen.  Printen op plastic of printen op metaal is dus makkelijk te doen met behulp van een 3D-printer.

Groot formaat

Printers die een groot formaat kunnen printen worden steeds populairder. Het printen in A3 wordt voornamelijk gedaan door een drukkerij. Door het aanschaffen van een printer die kan printen op A3 papier vermijd je kosten bij een drukkerij.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/