Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Loodgieter-nijmegen.nl staat voor u klaar

Loodgieter-nijmegen.nl staat voor u klaar bij spoedklussen, maar ook voor onderhoud en installatie. U kunt ons bij spoed, zoals een lekkage, zeven dagen per week, 24 uur per dag bereiken. Zo sporen wij uw lekkage snel op en voorkomen wij dat de schade te erg wordt.

Loodgieter-nijmegen.nl bij lekkages

Heeft u een lekkage in uw dak of in één van uw afvoer- of waterleidingen? Wij helpen u graag. Onze medewerkers zijn zeer deskundig in het opsporen van de lekkage. Hiervoor hebben zij speciale apparatuur, zodat er niet teveel hak- en breekwerk nodig is. Het is verstandig om zo snel mogelijk te handelen bij een lekkage om erger te voorkomen. Bel ons dus zo spoedig mogelijk bij lekkages, het telefoonnummer vindt u op onze website.

CV-installatie en onderhoud

Eens in de zoveel tijd is het verstandig om een nieuwe cv-ketel te laten installeren. Sowieso moet dat eens in de 12 tot 15 jaar, maar soms is het al eerder handig om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen. De nieuwere ketels hebben namelijk een hoger rendement, waardoor u meer bespaart op uw energiekosten. Door dus een bedrag neer te leggen voor een nieuwe cv-ketel bespaart u een nog veel groter bedrag. Daarnaast zorgt een nieuwere ketel voor een snellere opwarming van uw woning, dat is wel zo prettig tijdens de koude wintermaanden. Heeft u eenmaal een nieuwe ketel door ons laten installeren, dan doen wij ook graag het onderhoud voor u. Zo zorgt u ervoor dat uw ketel langer mee gaat, storingen eerder worden voorkomen en blijven de reparatiekosten binnen de perken. Bij een nieuwe ketel kunt u eens in de twee jaar onderhoud laten uitvoeren. Het is zelfs mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten met ons. Op die manier hoeft u zelf niet in de gaten te houden wanneer het weer tijd is voor onderhoud, maar laten wij u weten wanneer dit is en plannen wij een afspraak met u in. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Onze voordelen

Bij ons profiteert u van een aantal voordelen. Zo hanteren wij bijvoorbeeld zeer scherpe prijzen en werken wij alleen met zeer deskundige monteurs. Kijk op onze website!