Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Stevige houten picknicktafel

Bent u op zoek naar een stevige houten picknicktafel? Bij Houtenpicknicktafelkopen.nl bent u aan het juiste adres. Deze webshop heeft een groot assortiment aan picknicktafels, tuintafels en banken om uw tijd buiten zo comfortabel mogelijk te maken. Maak uzelf helemaal klaar voor de zomer door deze tafels en banken aan te schaffen. Gezellig met familie buiten barbecueën of met opa en oma uitgebreid picknicken. Iedereen heeft wel een goede herinnering aan vroeger aan de picknicktafels van hout.

Een picknicktafel gemaakt van ambachtelijk hout

Houtenpicknicktafelkopen.nl heeft een picknicktafel voor u van ambachtelijk hout. Alle planken van de tafels en banken zijn circa 5 centimeter en wegen tussen de 150 en 200 kilogram. Zo weet u zeker dat de producten van goede kwaliteit zijn én zijn ze bovendien erg duurzaam want ze gaan jarenlang mee. Bij het bestellen worden de tafels en banken als bouwpakket bij u geleverd maar u hoeft zich geen zorgen te maken als u twee linkerhanden heeft – bij het afrekenen van uw bestelling kunt u vragen om het pakket in elkaar te laten zetten bij het leveren. Zo weet u zeker dat de tafel en/of bank eruit komt te zien naar behoren. Alle tafels en banken worden op maat gemaakt maar toch kunt u natuurlijk meerdere tafels en/of banken tegelijk bestellen en leveren.

Waarom hout?

Hout heeft vele voordelen ten opzichte van andere materialen. Zoals eerder vermeld is hout duurzaam en hernieuwbaar. Bomen kunnen namelijk na twintig tot honderdtwintig jaar geoogst worden. Vele andere materialen hebben nog veel langer nodig om ontwikkeld te worden. Ook is hout CO2 (koolstofdioxide) vast. Bomen maken gebruik van fotosynthese en is dus in staat om CO2 uit de lucht te halen. Ook is hout veilig in gebruik doordat hout het lage warmtegeleidende vermogen heeft waardoor hout minder snel verbrand. In geval van brand komen er nauwelijks rookgassen vrij die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Een ander belangrijk voordeel is dat hout sterk en veelzijdig is. Er kunnen veel diverse ontwerpen van worden gemaakt en kan in iedere gewenste kleur worden geleverd. Bovendien is hout relatief makkelijk in onderhoud omdat beschadigingen makkelijk kunnen worden bijgewerkt.