Het zeep huisje
Shopping / Home and Garden

Dolleman Stucadoors

Dolleman Stucadoors doet wat alle stucadoors doen, en dat is werken met sierpleister, spachtelputz of glad pleisterwerk. Eerst heb ik veel jaren aan ervaring opgedaan in loondienst als stucadoor, vervolgens ben ik voor mezelf aan de slag gegaan in 2013 met dit eigen bedrijf! Vanaf het moment dat ik voor mezelf ben begonnen, heb ik een aantal van de mooiste opdrachten mogen volbrengen, iets wat ik met veel plezier doe en me veel voldoening geeft. Laat ik eerst even ingaan wat ik als stucadoor allemaal voor jou als klant kan betekenen.

Sierpleister van Dolleman Stucadoors

Een van de dingen waar Dolleman Stucadoors zich dus mee bezig houdt is sierpleister. Wat houdt sierpleister in? Sierpleister is het mooie en praktische afwerken van jouw muren. Zoals de naam al impliceert, het ziet er erg mooi uit. Bij ons is het mogelijk om de pleister in kleur aan te brengen, waardoor schilderwerk niet meer nodig is. Makkelijk toch? Een ander voordeel van het stucwerk dat we kunnen verzorgen is dat er geen kleurverschil te zien zal zijn in het geval van kleine beschadigingen. Bij ons hebben we er een vakterm voor: de kleurechtheid van het stucwerk. Een ander voordeel van sierpleister stucwerk is dat het erg makkelijk schoon is te maken en te houden. Er zijn drie verschillende varianten die bij ons het meeste gebruikt worden. Dat zijn spachtelputz, rustiekputz en granol stucwerk. Een goede reden om te kiezen voor sierpleister is dus het gemak van het schoonmaken, de vele kleurmogelijkheden, dat de kleuren vast blijven zitten én dat het pleisterwerk geschikt is voor zowel binnen als buiten.

Glad pleisterwerk

Naar het sierpleister waar we mee werken, kunnen we ook glad pleisterwerk aanbrengen in jouw woning. Wanneer is het handig om glad pleisterwerk te laten aanbrengen? Wanneer de ondergrond van de muren van jouw kamer te ongelijk is om t kunnen behangen of verven. Met het gladde pleisterwerk maken wij als stucadoors jouw ruwe of ongelijke ondergrond weer glad. Er wordt dat een laag gips aangebracht die tussen de vijf en vijftien millimeter dik is, vervolgens kan de ondergrond verder bewerkt worden.

Bekijk de website via https://dollemanstucadoors.nl/.