็็Hetzeephuisje

Hoveniersbedrijf V.D. Kraats staat graag voor u klaar als hovenier in Woudenberg en omstreken. Bij van de Kraats  kunt u rekenen op de beste kwaliteit en service als het gaat om het realiseren van uw droomtuin. Een tuin onderhouden kost veel tijd. In de huidige maatschappij waarbij we het druk hebben met afspraken, vergaderingen en andere verplichtingen kan het voorkomen dat u geen tijd (of zin) meer overhoudt voor het onderhouden van uw tuin. Met hoveniersbedrijf van de Kraats hoeft u zich zelf geen zorgen meer te maken om uw tuin maar kunt u het allemaal in hun handen leggen. Als u dan thuis komt na een lange dag werken, staat uw tuin er in volle bloei bij.

Waarom van de Kraats als hovenier in Woudenberg?

Waarom u hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel als hovenier in Woudenberg zou moeten kiezen is simpel. Het bedrijf onderhoudt niet alleen uw tuin, nee, ze helpen u zelfs bij het ontwerpen én aanleggen van uw droomtuin. Het contact met de klanten staat voorop zodat de wensen tot in de puntjes uitgevoerd kunnen worden. Kwaliteit is ook een grote prioriteit. Bij elke klus wordt er allereerst naar uw wensen geluisterd en deze wensen worden meegenomen tijdens de uitvoering van de klus. Bovendien maken zij alleen gebruik van de beste en meest gespecialiseerde apparatuur waardoor het resultaat van hoge kwaliteit is én blijft. Duurzaamheid van een klus is dan ook zeker een garantie bij hoveniersbedrijf van de Kraats.

Werkwijze bij hoveniersbedrijf van de Kraats

Bij hoveniersbedrijf van de Kraats start het traject altijd met een persoonlijk gesprek. In dit gesprek worden wensen behandeld. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u graag bestrating wilt en waar uw voorkeur ligt bij tuinelementen zoals een veranda. Ook wordt er gekeken naar wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin betreft zichtlijnen en het formaat. Na het gesprek wordt er een ontwerp gevormd door middel van computertekeningen zodat u een duidelijk beeld krijgt. Hier kunt u nog eventuele op- of aanmerkingen doorgeven aan de ontwerper. Na het ontwerpen, wordt de tuin aangelegd. Denk hierbij aan beplanting, bestrating, etc. Ten slotte zorgt het bedrijf er voor dat al uw planten er mooi bij blijven staan tijdens het onderhouden.