Het zeep huisje
Image default
Bedrijven

Een schone werkomgeving bereik je met industrie reiniging

Werk je in de bouw of in de voedselproductie, dan zul je gauw merken hoe belangrijk het is om de werkplaats schoon achter te laten. Met name in de voedselbranche is hygiëne een kernvoorwaarde voor het verantwoord opleveren van producten en diensten. En ook het bouwterrein laat je schoon en hygiënisch achter voor de oplevering van het project.

En ben je niet voldoende gespecialiseerd in de industrie reiniging binnen jouw branche, omdat je je richt op de uitvoering van je project? Dan schakel je een professioneel bedrijf in. Met bijvoorbeeld de schoonmakers van Van Dijk en De Boer zorg je voor een gezond en hygiënisch werkomgeving, terwijl jij je kunt focussen op jouw werkzaamheden. Meer weten over industrie reiniging binnen jouw branche? In deze blog behandelen we het belang van industrie reiniging en kijken we binnen welke sectoren Van Dijk en De Boer haar werkzaamheden uitvoert.

Industrie reiniging in diverse branches

De industrie reiniging is een brede dienst die zich richt op diverse sectoren waar schoonmaak essentieel is. Want waar je in eerste instantie misschien niet stilstaat bij het belang van een schone omgeving in bijvoorbeeld de scheepsbouw, kom je er gauw genoeg achter dat hygiëne een leidraad is binnen de branche. De sectoren waar Van Dijk en De Boer zich op richten binnen de industrie reiniging, zijn de volgende:

  • Bouw
  • Voedselindustrie
  • Scheepsbouw

De branches uitgelicht

Bouw

Komt de oplevering van het nieuwbouwproject steeds dichterbij, nadat jij en je collega’s maanden gewerkt hebben aan de opbouw? Je wilt niet alleen dat de nieuwe bewoners van het pand de kwaliteit van de bouw opmerken en comfortabel kunnen leven in een appartement vol technische hoogwaardige aspecten. Ze moeten hun nieuwe woning betreden die tot in de details schoon en hygiënisch is gemaakt. Sporen van bouwwerkzaamheden zijn vakkundig gewist en de nieuwe bewoners kunnen moeiteloos hun nieuwe huis betrekken. Om dat te bereiken, maak je gebruik van de industrie reiniging die door de schoonmakers van Van Dijk en De Boer wordt gerealiseerd. Want het schoonmaken van een locatie waar pas geleden allerlei bouwmateriaal en gereedschappen de boventoon voerden, heb je gespecialiseerde kennis en ervaring nodig. Dus weet je zelf niet waar je moet beginnen met de industrie reiniging op de bouwplaats, laat het dan over aan een vakbekwaam schoonmaakbedrijf.

Voedselindustrie

Voor een eenmalig schoonmaakproject met oog op de oplevering van je nieuwbouwproject, zet je de industrie reiniging in. Maar ook op structurele en regelmatige basis kun je de schoonmakers van Van Dijk en De Boer aan het werk zetten. In de voedselindustrie werk je dagelijks met verse producten en etenswaar, dus het is essentieel om je werkomgeving schoon en hygiënisch te houden. Waar moet je dan beginnen in een groot en industrieel productiebedrijf waar de machines 24 uur per dag draaien? Gelukkig kun je ook in dit geval de industrie reiniging aan Van Dijk en De Boer overlaten. Want zij weet precies waar te beginnen en hoe de werkomgeving met jouw voedingsproducten voldoet aan een hygiënisch en verantwoord beleid.

Scheepsbouw

De industrie reiniging binnen de scheepsbouw is één van vele mogelijkheden. Het is namelijk een brede sector waarin uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden nodig zijn. Een privé boot van een particulier of een huurjacht die van binnen en buiten schoongemaakt moet worden, of juist de machinekamers van een marineschip dat een industriële reiniging behoeft. Met de juiste ervaring weten de schoonmakers van Van Dijk en De Boer moeiteloos om te gaan met de indrukwekkende bouwwerken en machines die binnen de scheepsbouw aanwezig zijn.

Industrie reiniging uit laten voeren door Van Dijk en De Boer

Wil jij de industrie reiniging voor jouw nieuwbouwproject, voedselproductie of scheepsbouw overlaten aan een specialistische schoonmaker? In plaats van zelf de industrie reiniging aan te pakken, schakel je de experts van Van Dijk en De Boer in. Met hun ervaring en kennis gebruiken ze de juiste technieken om jouw werkomgeving schoon en hygiënisch achter te laten.